Nisan Ayında Zirvede "Kung Fu Panda 2" Var - Son Dakika
Güncel

Nisan Ayında Zirvede "Kung Fu Panda 2" Var

Nisan Ayında Zirvede "Kung Fu Panda 2" Var

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da nisan ayında en çok izlenen filmler belirlendi.

08.05.2012 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da nisan ayında en çok izlenen filmler belirlendi. Listenin ilk sırasında animasyon türündeki "Kung Fu Panda 2" yer aldı.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, nisan ayında kullanıcıları tarafından en çok izlenen filmleri belirledi. Tivibu üyelerinin nisan ayı film tercihlerinde ilk 10 sırada ağırlıkla aksiyon/macera, komedi ve gerilim/korku türündeki filmler yer aldı.

Tivibu'nun Kırmızı Halı klasöründe nisan ayında en çok animasyon türündeki "Kung Fu Panda 2" izlendi. En çok izlenenler arasında ikinci sırada, Ben Stiller ve Eddie Murphy gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı komedi türündeki "Kule Soygunu" isimli film yer aldı. Başrolünde Hugh Jackman'ın yer aldığı aksiyon/macera filmi "Çelik Yumruklar" ise üçüncü sıraya yerleşti.

Nisan ayında Tivibu'da en çok izlenen ilk 10 film sırasıyla, "Kung Fu Panda 2, Kule Soygunu, Çelik Yumruklar, Paranormal Aktivite 3, Kovboylar ve Uzaylılar, Beverly Hills Çuvava, Johnny English'ın Dönüşü, Felekten Bir Gece Daha, Ölümden Sonra Yaşam, Mahzen" olarak açıklandı.

Üyeler, Tivibu'nun gelişmiş yayın özelliklerinden biri olan "Seç İzle" ile içerikleri istedikleri zaman izleyebiliyor. Tivibu'da "Seç İzle" ile birlikte "Tekrar İzle", "Durdur İzle" ve "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özellikler de bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nisan Ayında Zirvede 'Kung Fu Panda 2' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement