Nisan'da Salon'da - Son Dakika
Güncel

Nisan'da Salon'da

Nisan\'da Salon\'da

Salon'un Nisan ayında konukları ilkbaharın müjdecisi oluyor.

08.03.2019 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Afrika doğumlu, Berlin'de yaşayan, özgür ruhunu indie folk, caz ve blues'la besleyen şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Alice Phoebe Lou, 5 ve 6 Nisan'da iki özel konserle Salon'da olacak. 60'lar ve 70'lerin müzik devrimini alıp Frankofon ruhuyla modern zamanlara uyarlayan, rock'n roll'u yaşayan ve yaşatan The Limiñanas 13 Nisan'da, Salon'da gerçekleştirdiği tüm konserlerin biletleri tamamen tükenen Jakuzi, yeni albümü 'Hata Payı'nın ilk konserleri ile bir kez daha, 16 ve 17 Nisan'da iki özel konserle Salon dinleyicisi ile buluşacak.

"Dream folk" janrını literatüre sokan müzisyenlerden biri olarak görülen, ABDli şarkıcı, söz yazarı Marissa Nadler, 2013'te Türkiye'de ilk defa sahne aldığı Salon'a 18 ve 19 Nisan'da bir kez daha konuk oluyor. Vokalist Jack Sedman ve gitarist Harry Draper'dan mütevellit İngiliz indie-pop ikilisi Seafret İstanbullu dinleyicileriyle hasret gidermek için 20 Nisan'da ikinci kez Salon'u ziyaret edecek. Geçtiğimiz Kasım ayında, biletleri göz açıp kapayıncaya kadar tükenen üç konserle Salon izleyicisinin tadı damağında kalan performanslara imza atan Altın Gün ise, 26 Nisan'da ikinci albümü 'Gece'yi yayımlamaya hazırlanıyor. Grubun hayranları, merakla bekledikleri bu albümden şarkıları ilk kez ve herkesten önce canlı dinlemek ve Altın Gün'le felekten üç gece çalmak vesilesiyle 26, 27 ve 28 Nisan'da, üç gün üst üste Salon'da buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nisan'da Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement