Nişanlısından ayrılan genç adam, otogarın ortasında boğazını kesti! - Son Dakika
Güncel

Nişanlısından ayrılan genç adam, otogarın ortasında boğazını kesti!

Samsun'da genç adam, ayrıldığı nişanlısını görmek için gittiği otogarda boğazını keserek intihar teşebbüsünde bulundu.

12.06.2019 08:37  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da nişanlısından ayrılan bir kişi otogarda boğazını keserek intihar teşebbüsünde bulundu.

NİŞANLISINI GÖRMEK İÇİN OTOGARA GİTTİ

Olay, Bafra ilçesinde otogarda akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce nişanlısından ayrılan Suat B., iddiaya göre ayrıldığı nişanlısını görmek için otogara gitti.

FALÇATA İLE BOĞAZINI KESMEYE KALKIŞTI

Şahıs, burada birden eline geçirdiği falçata ile boğazını keserek intihar teşebbüsünde bulundu. Kanlar içerisinde yere yığılan şahsı gören çevredeki vatandaşlar ise şahsın boğazına tampon yaparak ilk müdahaleyi yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı şahıs daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Nişanlısından ayrılan genç adam, otogarın ortasında boğazını kesti!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nişanlısından ayrılan genç adam, otogarın ortasında boğazını kesti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Waffen SS REİCH: BU kadınlar için değermi be kardeşim değersiz bunların hepsi 8 6 Yanıtla Yyyy: Erkekler çok değer sanki 1 0
  • İnsan: İnsanlar iyice bunalımda en ufak bir bahane arıyorlar bir çok kişinin yaşamdan beklentisi yok insanlar mutsuz verdikleri emeğin karşılığını alamıyorlar öğrencilerde sürekli bir gelecek kaygısı sınav stresi bu ortam içinde mi başarı bekliyorsunuz insanlardan benim insanımın bir çoğu denize gidemezken karnıları aç diye aldığımız mülteciler sahilde piknik yapıyor nargile içiyor benim askerim onun ülkesi için şehit oluyor bizim analarımız ağlıyor insanlar düşüncelerini söylerken korkuyor demokrasi kalmadı ülkede osmanlının hoşgörü politikasını uyguluyoruz önümüze geleni ülkeye alıyoruz inşallah sonumuz osmanlı gibi olmaz 11 1 Yanıtla vatandaş: doğru bayram süresince bütün tatil yerlerini suriyeliler doldurdu zaten yav senin beynin aç ruhun aç kanın aç devlet naapsın 0 1
  • ali : yazık kıza bu piskopatla evlenilirmi be 9 1 Yanıtla
  • EMEKLI GAZETECI.: DEGERMI..?? --Ne kadar seversen sev DEGERMI-- 8 0 Yanıtla Deger deget: Degermi hic degermi degermi söyle 0 0
  • PİLOT: ÜCRETLİ ÖĞRETMELERİN DURUMU GERÇEKTEN VAHİM GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI YARINLARA HAZIRLAYAN BU DEĞERLİ İNSANLARIN SORUNLARI İLE BİR AN ÖNCE İLGİLENİLMELİ ASKERİ ÜCRETİNDE ALTINDA MAAŞ ALAN BU İNSANLARIN MAAŞLARINDA DÜZENLEME YAPILMALI. EVDE OLMAYAN MİSAFİRE HARAMDIR ( ANLAYANA ) 4 3 Yanıtla
  • Elif öz: nişanlının sana döneceği varsa da artık hiç dönmez 7 0 Yanıtla
  • Hanz: Böyle insanlardan yaşama vergisi alınsın bedava boş beleş olmasın gitsinler ülkeden 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement