Nişantaşı BW, Hakan Akkaya ile 4 Aralıkta Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı BW, Hakan Akkaya ile 4 Aralıkta Açılıyor

Nişantaşı BW, Hakan Akkaya ile 4 Aralıkta Açılıyor

BW Club, stratejik eğlence danışmanı Hakan Akkaya'nın katkılarıyla 4 aralık çarşamba günü, saat 23.00'da muhteşem bir partiyle kapılarını açıyor.

03.12.2013 14:41  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişantaşı'nın yeni gözde mekanı olmaya hazırlanan BW Club, stratejik eğlence danışmanı Hakan Akkaya'nın katkılarıyla 4 Aralık Çarşamba günü, saat 23:00'da muhteşem bir partiyle kapılarını açıyor.

Nişantaşı Bina Pasajı'nda 4 Aralık Çarşamba günü Black&White konseptiyle kapılarını açacak olan BW Club, Umut Özel'in işletmeciliği ve Hakan Akkaya'nın öncülüğünde pek çok ünlü ismi bir araya getirecek.

DJ kabininde Erdem Kınay, perküsyonda Monika Bulanda'nın olacağı görkemli açılış partisi, sevilen parçalar ve konuklarla İstanbul'un ritmini tutacak.

Şık bir çizgide ilerleyecek BW Club, iç dekorasyon ve tasarımda Hakan Akkaya'nın Black&White konseptinden esinlendi. Açılış davetine de katılacak Hakan Akkaya, "BW Club'ın gözde İstanbul mekanları arasına girmeye hazır olduğunu, kalite ve eğlencenin hız kesmeden devam edeceğini" ifade ediyor.

BW Club, 4 Aralık'ta İstanbul'da siyah-beyaz bir geceyle tempo tutmak isteyen herkesi bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nişantaşı BW, Hakan Akkaya ile 4 Aralıkta Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.

  • Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi
    12:39 Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

    Kırşehir İl Genel Meclisi, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanlığı ve katip üyeliği seçimi yapıldı. Bülent Ozan meclis başkanlığına seçildi. Ozan, hizmet çıtasını daha yukarı taşıyacaklarını ve üretim ve istihdam odaklı projeleri hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement