Nişantaşı’nda Modern Bir Peri Masalı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı’nda Modern Bir Peri Masalı Yaşandı

Nişantaşı’nda Modern Bir Peri Masalı Yaşandı

Rüya Gibi Saç Tasarımları, 21 Mayıs Cumartesi Günü, Nişantaşı Citys 'Te MOS City's & L'Oréal Professionnel'ın Düzenlediği Muhteşem Bir Defile İle Sergilendi.

28.05.2011 14:26  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 ilkbahar - yaz sezona damgasını vuracak sanat ve hayallerin iç içe geçtiği rüya gibi saç tasarımları, 21 mayıs cumartesi günü, nişantaşı citys 'te mos city's & l'oréal professionnel'ın düzenlediği muhteşem bir defile ile sergilendi. Sanat yönetmenliğini Orhan Bademli'nin, koreografilerini Uğurkan Erez'in, kıyafet tasarımlarını Gamze Saraçoğlu'nun hazırladığı defile; cemiyet ve sanat dünyasını bir araya getirerek medyanın yoğun ilgisini çekti.

Ece Gürsel, Seda Ertan, Sinem Sülün ve yabancı mankenlerin yer aldığı defileye cemiyetin önde gelen isimlerinden Ertekin Dinçay, Deniz Erhan Murathanoğlu, Deniz Malkoç, Eda Güngör, Sedef Kavaş, L'Oreal Eğitim ve Mesleki Gelişim Departmanı Direktörü Zeynep Atasoy, Dünyaca ünlü İmaj Danışmanı Serge Moreau dikkat çeken isimler arasındaydı.

Her hikâye 'bir zamanlar' diye başlar, 21 Mayıs Cumartesi günü City's de bulunanlar, bulunmayanlara, MOS City's ve L'Oréal Professionnel'ın düşleri süsleyecek defilesini bu sözcüklerle anlatmaya başlayacak… Tasarımcıların, dünyaya çocuksu bakış açısını yansıtan ve onların düş kahramanlarının canlandığı defilede çılgın bir dünyanın kapıları aralandı.

Saç stil ve renginde bilinen ne varsa aklınızdan çıkartın. MOS City's & L'Oréal Professionnel İlkbahar-Yaz 2011 koleksiyonuyla bu sezon saç modasındaki akımları alt üst ederek; iddialı, kendine özgü, renkli, uçuşan düşle gerçeğin, gece ile gündüzün buluştuğu saç kreasyonları ile yıla damgasını vuracağa benziyor.

MOS Citys'ten Orhan Bademli'nin sanat yönetmenliğini üstlendiği, Gamze Saraçoğlu'nun eşsiz tasarımlarının Uğurkan Erez'in büyüleyici koreografisi eşliğinde sunulduğu defile, Alp Tuşe, Rıza Tacir ve ekiplerinin üstün gayretleri ile rüyaları süsleyecek bir peri masalına dönüştü. 21 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen etkinlik, cemiyet hayatından ve ünlü simalardan oluşan konuklarıyla da uzun süre akıllardan çıkmayacak.

Ana Sponsor : L'Oréal Professionnel

Mekân Sponsoru : Nişantaşı City's AVM

Kıyafet Sponsorları : Bisse, Tiffany

Catering Sponsoru : Well Q Brasserie;

İçecek Sponsorları : Aksoy Dış Ticaret; Beverly Homes

Basın Danışmanı : MC PR – Hatice Kumalar ( 555 965 63 52 )

Sağlıklı Yaşam Danışmanı : Nuray Filiz ve

RCA TURKEY'in katkılarıyla…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nişantaşı’nda Modern Bir Peri Masalı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement