Nişantaşı Üniversitesi?nde Mezuniyet Coşkusu Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı Üniversitesi?nde Mezuniyet Coşkusu Kutlandı

Nişantaşı Üniversitesi?nde Mezuniyet Coşkusu Kutlandı

Nişantaşı Üniversitesi'nin 2014-2015 mezunlarının kep atma töreni 27 Ağustos 2015'de Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

29.08.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişantaşı Üniversitesi'nin 2014-2015 mezunlarının kep atma töreni 27 Ağustos 2015'de Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Mezunlarla beraber velilerinin de mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan'ın açılış konuşması ile başladı. "Bugün burada meslek yüksekokulumuzdan 36 programdan mezuniyet başarısını göstererek diploma almaya hak kazanan öğrencilerimizi hayatın yeni bir kesimine uğurluyoruz" diyerek;

Öğrencilerin elde ettikleri başarılarla kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Murat Barkan "Enerjimizi artırdılar ve elde edilmiş başarı sonuçları bizi geleceğe yönelik olarak daha çok motive ediyor. Mezuniyet törenleri bir bitiş ama aynı zamanda bir başlangıç. Bütün hedefimiz onları yeni hayata sağlam basar hale getirmekti. Umarım başarmışızdır çünkü Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri bunu fazlasıyla hak ediyor" açıklamalarında bulundu. Gençlerin öğrencilik dönemindeki zorluklarına değinen Prof. Dr. Barkan "En az 18 yıllarını harcıyorlar üniversite öğrencisi olabilmek için. Girip çıkmadıkları sınav, göğüslemedikleri zorluk kalmıyor. ve bunun sonrasında pırıl pırıl mutluluk dolu bir geleceği hak ediyorlar. Umarım hak etttiklerini elde etmeleri için gerekli bilimsel donanımı aktarabilmişizdir" diye konuştu.

"NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRENCİLERİNE SAYGI DUYAN BİR KURUM"

Nişantaşı Üniversitesi'ni benzerlerinden ayıran en büyük özelliğin öğrencilerine saygı duyması olduğunu vurgulayan Barkan açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu mezuniyet, eğitim aşamasındaki kalitemizi ortaya koyuyor. İddialarımız büyük. Öğrencisine saygı duymayı ilke edinmiş bir üniversitenin akademik programlarından mezun olacaklar ve bu saygın kişiliklerini bundan sonraki hayatlarına da aktarabileceklerini umut ediyorum. Bundan sonra yolumuz inşallah bir şekilde onlarla kesişecek, o zaman onlarla tekrar işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bugün bu mutluluğun başlangıç günü. Yolları bahtları açık olsun. Onların mutluluk ve başarı mesajlarını almaya devam etmeyi çok istiyoruz. Gerçek hayatlarında, aile hayatlarında ve toplum hayatlarında elde ettikleri sonuçlardan bizleri haberdar ederlerse verdiğimiz emeğin boşa gitmediğini idrak edeceğiz ve yeni gelen kuşakları daha büyük bir şevkle mutlu etmek için uğraşacağız. Yaşam boyu özellikle kariyerlerinde pırıl pırıl bir geleceğe gitmelerini temenni ediyorum."

Ardından Nişantaşı Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezunları Adına Dönem İkincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencisi Fatma Koçak konuşmasını yapmış başta ailesi ve tüm hocalarına teşekkür ederek mezun arkadaşlarına başarılar dilemiştir.

Nişantaşı Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı Dönem İkincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğrencisi Fatma Koçak'a başarı ödülü ve kutlama çiçeği, Rektör Sn: Barkan tarafından takdim edildikten sonra mezunlar adına kütüğe plaketi Fatma Koçak çakmıştır.

Sırasıyla Adalet programı mezunları ikincisi Özlem Ameliyathane Hizmetleri programı mezunları ikincisi Çağla Cünük Anestezi programı mezunları birincisi Melek Alageyik, Aşçılık programı mezunları birincisi Sibel Yıldırım, Bilgisayar Programcılığı programı mezunları birincisi Nurcan Keskin, Çocuk Gelişimi programı mezunları birincisi Fatma Bülbül, Deniz Ulaştırma ve İşletme programı mezunları birincisi Fatih Şakir İnan, Dış Ticaret programı mezunları birincisi Doğan Gökçe, Diş Protez Teknolojisi programı mezunları birincisi MERVE ÇEVİK YILMAZ, DİYALİZ programı mezunları birincisi Tuğçe Özel Fizyoterapi programı mezunları ikincisi Hande Güngör Grafik Tasarımı programı mezunları birincisi Gülseren Çimentay, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı mezunları birincisi Aylin Güngör, İlk ve Acil Yardım programı mezunları birincisi Kıymet Şen, İş Sağlığı ve Güvenliği programı mezunları birincisi Burcu Onay, İşletme Yönetimi programı mezunları birincisi Pınar Karahacıoğlu, Lojistik programı mezunları ikincisi Murat Han Artar, Mobil Teknolojieri programı mezunları ikincisi Seçil Dursun, Moda Tasarımı programı mezunları birincisi Aynur Uysal, Odyometri programı mezunları ikincisi Gözde Şen, Optisyenlik programı mezunları birincisi SEYHAN ÖZİLHAN ASLAN, Ortopedik Protez ve Ortez programı mezunları birincisi Merve Becerikli, Pataloji Laboratuvar Teknikleri programı mezunları birincisi Büşra Kepenek, Perfüzyon Teknikleri programı mezunları birincisi YEŞİM YÜCEL, Radyo Televizyon Programcılığı programı mezunları birincisi Kadir Nar, Radyoterapi programı mezunları birincisi Gülcan Özdemir Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı mezunları birincisi Mesut Özuzun, Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı mezunları birincisi Fatma Koçak, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı mezunları üçüncüsü Mert Ünaltekin, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı mezunları üçüncüsü Selin Odabaşı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı mezunları ikincisi Cansu Süleymanoğlu, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı mezunları ikincisi Tuğba Dağlı, Tıbbi Laboratuvar programı mezunları üçüncüsü Sevilay Kalaycı, Uçak Teknolojisi programı mezunları birincisi Simge Şen, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik programı mezunları birincisi Barbaros Yelken ödüllerini hocalarından aldı.

Sonrasında ise her programdan mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezuniyet andı ve kep atma töreni gerçekleşti. Haliç kıyısında hayata mezun olarak adım atan öğrenciler kep atma töreninden sonra çalınan müziklerle coşarak mezuniyet sevinçlerini kutladılar.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nişantaşı Üniversitesi?nde Mezuniyet Coşkusu Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement