Nissan Gt-R, 322 Km/s Hıza Sadece 41 Saniyede Ulaştı (Video) - Son Dakika
Teknoloji

Nissan Gt-R, 322 Km/s Hıza Sadece 41 Saniyede Ulaştı (Video)

Nissan Gt-R, 322 Km/s Hıza Sadece 41 Saniyede Ulaştı (Video)

Nissan GT-R, NASA'nın uzaya araçlarını fırlattığı pistte, roket gibi bir performans göstererek 322 km/s hıza sadece 41 saniyede ulaşmayı başardı.

10.04.2019 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Godzilla'nın sinema dünyasındaki ününü ve efsanesini biliyoruz. Peki araba dünyasının Godzilla lakaplı canavarı Nissan GT-R'ın ününü ne kadar biliyorsunuz? 3.8 litrelik twin-turbo V6 motora sahip olan bu asfalt düşmanı, 620 beygir güç üreterek bir spor otomobilden bekleyebileceğiniz hemen her şeyi yapabiliyor.

Johnny Bohmer Proving Grounds YouTube kanalı araba dünyasının Godzillası Nissan GT-R'ın nasıl bir çevikliğe sahip olduğunu göstermek için küçük bir kalkış testi gerçekleştirdi. Amaç, Nissan GT-R'ın saatte 322 kilometre (200 mil) hıza kaç saniye ulaştığını görmekti. Elbette ki bunun için küçük bir yarış pisti yeterli olamazdı.

Johnny Bohmer Proving Grounds, GT-R'ın kalbindeki canavarı serbest bırakmak için onu Kennedy Space Center'deki Space Shuttle kalkış pistine götürdü. Oldukça etkileyici bir kalkış gerçekleştiren Nissan GT-R, 322 km/s hıza yalnızca 41 saniyede ulaşmayı başardı. Godzilla'nın bu etkileyici kalkış performansını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Nissan Gt-R, 322 Km/s Hıza Sadece 41 Saniyede Ulaştı (Video) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement