Nöbetçi Tiyatro"Da "Kaç Baba Kaç" Sahnelenecek - Son Dakika
Güncel

Nöbetçi Tiyatro"Da "Kaç Baba Kaç" Sahnelenecek

Devlet Tiyatroları'nın (DT) "Nöbetçi Tiyatro" uygulaması kapsamında, bu hafta Başkent'te, "Kaç Baba Kaç" adlı eser sahneye konulacak.

29.05.2018 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Tiyatroları'nın (DT) "Nöbetçi Tiyatro" uygulaması kapsamında, bu hafta Başkent'te, "Kaç Baba Kaç" adlı eser sahneye konulacak.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, sanatsal faaliyetlerden yaz aylarında da yararlanılması için hayata geçirilen "Nöbetçi Tiyatro" uygulamasıyla oyunlar, sanatseverlerle buluşturulmaya devam ediyor.

Projenin üçüncü haftasında Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği "Kaç Baba Kaç", Küçük Tiyatro sahnesinde perdelerini açtı.

İngiliz yazar Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun'un Türkçeye çevirdiği oyunun yönetmenliğini Nejat Armutçu yapıyor.

Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve iki saat boyunca temposu düşmeyen oyunda, rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan'ın başına gelen olaylar anlatılıyor.

Oyunun dekor tasarımı Murat Gülmez'e, kostüm tasarımı Deniz Çağrı Bilgili'ye, ışık tasarımı Şükrü Kırımoğlu'na, müzikleri Kemal Günüç'e ait.

Oyunda, Tolga Tuncer, Meltem Keskin, Elvan Eker, Zuhal Taşar, Can Öztopçu, Başak Gürdal, Arsal Mazmanoğlu, Tansel Aytekin, Ceyhun Becerikli, Ali Karaca ve Erdal Ozan Metin rol alıyor.

Oyun, 2 Haziran Cumartesi gününe kadar her akşam saat 18.00'de Küçük Tiyatro sahnesinde izlenebilecek.

Nöbetçi Tiyatro"Da "Kaç Baba Kaç" Sahnelenecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nöbetçi Tiyatro'Da 'Kaç Baba Kaç' Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement