Nöbetin Adresi Değişti Katılım Daha da Arttı - Son Dakika
Yerel

Nöbetin Adresi Değişti Katılım Daha da Arttı

Nöbetin Adresi Değişti Katılım Daha da Arttı

Manisa’da günlerdir Manolya Meydanında devam eden demokrasi nöbetinin adresi dün akşam Cumhuriyet Meydanı oldu.

27.07.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da günlerdir Manolya Meydanında devam eden demokrasi nöbetinin adresi dün akşam Cumhuriyet Meydanı oldu. Bundan sonra Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan demokrasi nöbetine binlerce Manisalı katıldı. Türk bayrakları ile meydanı dolduran binlerce Manisalı sabahın ilk saatlerine kadar meydandan ayrılmayarak yapılan darbe girişimine karşı devlete ve demokrasiye sahip çıktı.

15 Temmuz gecesi yapılan ve Türk halkının sokaklara inmesi ile başarısızlıkla sonuçlanan Darbe kalkışması sonrasında halk destan yazmaya devam ediyor. Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde devam eden demokrasi nöbetleri dün akşam ilk kez Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve binlerce vatandaş katıldı.

Manisa halkının yoğun ilgi gösterdiği Demokrasi Nöbetine Türkiye Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan ve mahalle muhtarları, Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimi ile Saruhanbey İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Eyüp Saraçoğlu ve yönetimi katılarak yapılan darbe kalkışmasını kınayarak demokrasiden yana olduklarını ifade etti.

Meydanda Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri tarafından kurulan stantlarda da vatandaşların yeme içme gereksinimleri karşılanıyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nöbetin Adresi Değişti Katılım Daha da Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement