Nobody Walks Filmi - Son Dakika
Güncel

Nobody Walks Filmi

Nobody Walks Filmi

Nobody Walks filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Nobody Walks filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.12.2013 02:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 SundanceFestival’inde prömiyeri yapılan ve Jüri Özel Ödülü kazanan Nobody Walks bastırılmış duygu ve arzularımızı konu alan zeki, incelikli ve ateşli bir yolculuk. Genç bir sanatçı olan Martine New York’tan Los Angeles’a taşındığında uzaktan aile dostu olan bir ailenin yanına yerleşir.

Baba Peter, terapist karısı Julie’nin ricası üzerine Martine’in kısa indeki ses tasarımını tamamlamasına yardım edecektir. Martine böylece mükemmel gibi görünen bu iki çocuklu Güney Kaliforniyalı ailenin içine girer. Fakat gelişi gökten düşen yıldırım gibi aileyi sarsar. Gizli ve bastırılmış arzu ve duygular su yüzüne çıkar. Senaryosu You Won’t Miss Me’nin genç yönetmeni Ry Russo Young ve bağımsız -severlerin yakından takip ettiği Lena Dunham tarafından yazılankendimizi her bir karakterin yerine koyabilmemizi sağlayarak kolaycı ‘son’lar veya ‘kötü adamlar’ yerine gerçek insan ilişkilerinin karmaşık dünyasını ustalıkla sorgulatıyor.

Yönetmen: Ry Russo-Young

Senaryo: Ry Russo-Young , Lena Dunham

Oyuncular: Dylan McDermott, India Ennenga, Rosemarie DeWitt, Olivia Thirlby, John Krasinski

Filmin Türü: Drama 0,

Orijinal Adı: Nobody Walks

Yapımcı Firma: Super Crispy Entertainment

Yapım Yılı: 2012

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce, İtalyanca

Filmin Süresi: 83 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Nobody Walks Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement