Nokia Eski Günlerine Dönüyor! - Son Dakika
Ekonomi

Nokia Eski Günlerine Dönüyor!

Nokia Eski Günlerine Dönüyor!

HMD Global'ın geçtiğimiz Haziran ayında Hindistan'da piyasaya sürüleceğini açıkladığı Nokia 6, Temmuz ayının ortasında Amazon Hindistan tarafından ön kayıtlara açılmıştı.

11.08.2017 06:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HMD Global"ın geçtiğimiz Haziran ayında Hindistan"da piyasaya sürüleceğini açıkladığı Nokia 6, Temmuz ayının ortasında Amazon Hindistan tarafından ön kayıtlara açılmıştı. Bu kayıtlar sayesinde 23 Ağustos"ta gerçekleştirilecek olan ilk etap satışlarında Nokia 6 almaya hak kazanılacaktı.

Nokia 6 destan yazıyor!

Görünüşe göre Amazon Hindistan"ın ön kayıt sistemi oldukça büyük bir başarının altına imzasını attı ve 1 milyon kişi tarafından Nokia 6 için ön kayıt yaptırıldı.

Nokia Eski Günlerine Dönüyor!

Tabii ki bu ön kayıtların bir ön sipariş olmadığını ve 23 Ağustos"ta gerçekleştirilecek olan ilk etap satışlarında direkt olarak 1 milyon Nokia 6"nın satılıp satılmayağını şimdilik bilemeyeceğimizi de belirtmemiz gerekiyor.

Yine de elde edilen sayıların Nokia markası için eski günlere dönüş sinyalleri anlamına geldiğini de atlamamak gerek. Akıllı telefonların "Cep telefonu" olarak anıldığı dönemlerde Ericsson ve Motorola ile birlikte piyasayı domine eden Nokia, Hindistan"da elde edeceği gelirle geleceğe ciddi bir yatırım yapabilecek gibi görünüyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Nokia Eski Günlerine Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement