NORM Cıvata'dan Globalleşme Atağı - Son Dakika
Güncel

NORM Cıvata'dan Globalleşme Atağı

NORM Cıvata\'dan Globalleşme Atağı

Cıvata, Türkiye lideri olan Norm Cıvata, globalleşme hamlelerini somutlaştırmak adına gözünü Doğu Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri pazarlarına dikti.

06.09.2017 10:46  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NORM CIVATA YURT DIŞINDA FABRİKA KURACAK

Volkswagen Group, AUDI, Porsche, Tesla, Jaguar, Land Rover, Fiat, Renault, Mercedes Benz Türk, Daimler Kamyon, MAN, Toyota, BMC, Türk Traktör, Volvo, Scania ve Tesla gibi otomotiv devlerinin bağlantı elemanları tedarikçisi olan NORM Cıvata, dünya çapındaki müşterilerine daha rahat erişebilmek adına globalleşme yolunda adımlar atıyor.

İLK HEDEF DOĞU AVRUPA

Globalleşme hedefleri çerçevesinde ilk olarak Doğu Avrupa'yı gündemlerine aldıklarını belirten Norm Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, "Uzun zamandır globalleşme konusunda düşüncelerimiz ve araştırmalarımız var. Şu anda Doğu Avrupa ülkelerinden birinde imalat noktası oluşturmayı düşünüyoruz. Bu bölgede 7-8 ülke araştırdık. Bizim ana pazarımız Avrupa olduğu için, bu pazarın içerisinde aktif olarak yer almak istiyoruz" dedi.

AMERİKA'DA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Amerika'da üretim standartlarının farklı olmasından dolayı öncelikli hedeflerinin imalat değil pazarlama olduğunu belirten Uysal, "Amerika Birleşik Devletleri pazarı, kendine has bazı karakteristik özelliklere sahip. Bu sebeple ilk olarak burada pazarlama faaliyetlerimize yönelik bir nokta oluşturmak istiyoruz. İlerleyen yıllarda ise bölgenin kendine has özelliklerine hâkim Amerikalı bir şirketle ortaklık kurarak burada da üretim faaliyetleri yürütmeyi planlıyoruz. Şu an Tesla ile çalışıyoruz. Eğer onlarla aramızdaki ilişki beklediğimizden hızlı ilerlerse, bu süreci hızlandırmayı da düşünebiliriz" diye konuştu.

Uysal ayrıca şu anda holdingleşme çalışmalarının da hız kesmeden sürdüğünü ve 2018 senesinde bu çalışmaları da tamamlayarak kurumsallaşma konusundaki hedeflerine ulaşmayı planladıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NORM Cıvata'dan Globalleşme Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement