Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı - Son Dakika
Güncel

Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı

Norveç'te terör örgütü PKK yandaşları, düzenledikleri yürüyüş sırasında içinde Türk bayrağı olan bir Türk ailenin otomobiline saldırdı. Saldırıda küçük bir çocuğun da içinde bulunduğu otomobil zarar görürken, olay anı kameralar tarafından görüntülendi.

26.10.2019 20:03  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü yandaşları Avrupa'da terör estirmeye devam ediyor. Almanya'da THY gişelerini işgal eden terör örgütü yandaşları, bu kez de Norveç'te ortaya çıktı. Norveç'in Başkenti Oslo'da terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği yürüyüş sırasında içinde Türk bayrağı olan Türk ailenin aracı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında araçta bulunan çocuk gözyaşlarına boğulurken, araçta maddi hasar oluştu.

Olay, başkent Oslo'da meydana geldi. Ellerinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları bulunan grup, yoldan geçen ve içinde Türk bayrağı olan otomobile saldırdı. Norveç polisinin gözleri önünde gerçekleşen olayda, otomobilin camları çatladı. Otomobilin içinden çekilen görüntülerde, çocuğun ağladığı görüldü.

Saldırıda araçta hasar meydana gelirken polis iki terör yandaşını gözaltına aldığını duyurdu.

Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı

POLİS GÖZ YAŞARTICI GAZ KULLANDI

Polis, PYD/PKK yandaşlarını olay yerinden dağıtmak için göz yaşartıcı biber gazı kullandı.

Oslo Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, yol kenarına park etmiş araçlara saldırı olduğu ve polisin güvenlik önlemleri alarak saldırıyı büyümeden önlediği belirtildi. Açıklamada iki kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

SALDIRIYA UĞRAYAN TÜRK'TEN AÇIKLAMA

Aracına saldırılan Tuğba Kökyer, sosyal medya hesabından, ''PKK'lılar tarafından neredeyse arabamızda öldürülüyorduk. Arabadaki Türk bayrağını görünce küçük bebeğime rağmen acımadan darp ettiler' yorumunda bulundu.

TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPMAYA KARAR VEREN ŞİRKETİN BİNASINI İŞGAL ETTİLER

Terör örgütü YPG/PKK yandaşları, Türkiye'de fabrika kurma kararı alan Volkswagen'in Wolfsburg kentinde bulunan binasını işgal etti.

Terör örgütü destekçilerinin protesto ve eylemlerine ses çıkarmayan Almanya'da büyük bir skandal daha yaşandı. PKK destekçileri bu kez, Türkiye'de fabrika kurma kararı alan Alman otomotiv markası Volkswagen'in Wolfsburg kentinde bulunan binasını işgal etti.

Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı

THY KONTUARLARINI DA İŞGAL ETTİLER

Öte yandan, Almanya Frankfurt Havalimanı'nda terör örgütü YPG/PKK yandaşları THY kontuarlarını işgal etti. Terör yandaşları Türk vatandaşlarına hakaret edip saldırırken, Alman polisi bu duruma seyirci kalmakla yetindi.

Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ozan Ceyhun, Twitter'dan yaptığı açıklamada, terör yandaşlarının saldırılarına tepki gösterdi.

Havaalanı polisinin tavrını da eleştiren Ceyhun, "PKK ve SDG terör örgütleri mensupları, Frankfurt Havalimanı'nda THY online işlem gişelerini bastı. Polis sadece seyrediyor. Terör propagandası ne zamandır serbest?" ifadelerini kullandı.

İTALYA'DA DA ÇİRKİN SALDIRI

Terör örgütü PKK yandaşları Pisa Havalimanı'nda Türkiye'ye dönmeye hazırlanan vatandaşlarımıza saldırdı. THY standını kapatan terörist destekçilerine polis ve havalimanı idaresi müdahalede bulunmadı.

Bir Türk vatandaşı, Pisa Havalimanı'nda yaşanan saldırıyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Dışişleri Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Roma Büyükelçiliği'ni etiketleyen vatandaş, "Çocuğum olmasına rağmen üzerimize yürüdüler. Ülkemize hakaret ediyorlar ve uçuşumuzu engelliyorlar. Bakanlığımız lütfen müdahale etsin." ifadelerini kullandı.

Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı
Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı
Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı
Norveç\'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı

Son Dakika Güncel Norveç'te PKK yandaşları, içinde bebek olan Türk ailenin otomobiline saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı
    09:44 Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte çalışmalara katıldıklarını belirtti. Depremde 171 ev zarar gördü, 2 minare hasar gördü ancak can kaybı ve yaralanma olmadı. Belediye olarak ilçeye aşevi ve personel desteği verdikleri ve vatandaşlara çorba ikramında bulundukları açıklandı. Durum tespit çalışmaları devam ediyor ve devletin tüm kurumları bölgede destek veriyor.

  • Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti
    09:44 Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti

    Vali Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ve ekibini ziyaret etti. Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi. Bulut ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, kentin hak ettiği hizmetleri sağlamak için çalıştıklarını belirtti ve destek olan herkese teşekkür etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
    09:44 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna hazır hale getirmek için toplu taşıma kooperatifleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutma hedefleri ele alındı.

  • Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor
    09:44 Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor

    Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanacak.


Advertisement