"Norveçli Değiliz Kıçımızda Selülit Var" - Son Dakika
Güncel

"Norveçli Değiliz Kıçımızda Selülit Var"

"Norveçli Değiliz Kıçımızda Selülit Var"

Gülben Ergen, selülit tartışmasına son noktayı Ayşe Arman'la koydu: Menemene ekmek banıyoruz, kıçımızda da selülit var!

21.06.2012 14:31  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde 3 çocuğuyla Bodrum'da tatil yaparken mayolu olarak objektiflere takılan ve daha sonrasında selülitleriyle gündeme gelen Gülben Ergen, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Arman da bugünkü köşesinde Gülben'in o açıklamalarına yer verdi.

Ne hissettin o fotoğrafları görünce...

(Gülüyor) "Eyvah!" dedim, "Mezoterapiye mi gitsem! Nasıl kurtarsam kendimi bu portakal kabuklarından!" Dalga geçiyorum, çok da üstünde durmadım. Ama iş o kadar büyüdü ki...

Sen istersen iki ay sonra incecik de olursun, zaten pek bir fazlan da yok...

Ben manken değilim. Ama beni sahnede gördüğün zaman şahane olabilirim. Giyinikken! Onların gösterdikleri yeri, ben hiçbir yerde sergilemiyorum. Orası, benim "sergi alanım" değil. Benim beynim sergi alanım, sesim, sahnem, bilgim... Kadınlara bir sabah kuşağı programı yapıyorum, anaokulları açıyorum. Ben başka şeylerle var oluyorum..."

"NORVEÇLİ DEĞİLİZ KIÇIMIZDA SELÜLİT VAR"

Onlar da seni en zayıf yerinden vurmaya çalışıyorlar...

"Ama başka kadınlara yapamıyorlar bunu. Sadece bu meslekteki kadınlara. Ben demiyorum ki, "Beni mayolu çekemezler, selülitlerimi yazamazlar!" Tabii ki yazarlar. Ama "Dehşet görüntüleri! Az sonra!" Ve o yuvarlağın, bedenimin hiç sergilemediğim bir yerine yaklaşması, orada donup kalması...

"Şok şok şok!!! Gülben Ergen'in bittiği an!" Ne bitmesi! Bütün selülitli kadınlar beni seviyor, yine beni sevenleri çoğalttılar! Beni her kırdıklarında ve üzdüklerinde ya da canımı yakmaya çalıştıklarında, hep sevenim çoğaldı. Çünkü kadının selüliti olur.

Norveç mi burası, Danimarka mı? Biz bisiklete binerek büyümedik ki. Sabahları da somonla bilmem ne yemiyoruz. Tost yiyoruz, yengen yiyoruz! Menemene ekmek banıyoruz. Bu milletin kadınların bacağında, kıçında selülit var..."

"6 YILDIR MAYOLU FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİM"

O da bize sürekli Nihat Odabaşı'nın çektiği taş fotoğrafları vermesin o zaman" diyenlere cevabın ne...

"6 sene önceydi. Ayşe'ye (Özyılmazel) de yazdım bunu açıklama olarak. Yayınlamadı, canı sağ olsun. Hiç üşenmedim, baktım, çocuklarım doğduktan sonra havaya girip karnımı içeri çekip, korse giyip, mayolu fotoğraf çektirmiş miyim acaba diye.

Hayır! Atlas'ın doğumundan önce Malezya'da çektirmişim. Sonra haddimi bilmişim çektirmemişim. Photoshop'latmamışım. Yollamamışım da. Bu arada nedir bu photoshop mavrası? Yaptırmayan mı var? Basına en çirkin resmini mi verirsin, en güzel mi?

Tabii ki en güzelini! Ben de öyle yapıyorum, kötüleri ayıklayıp, en güzelini veriyorum. Dünyadaki bütün meşhurlar öyle yapıyor, Türkiye'dekiler de. Onu bırak, insanlar nüfus kâğıtlarına resim seçerken bile en güzelini seçiyorlar. "

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Norveçli Değiliz Kıçımızda Selülit Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement