Nosab'ın Şampiyonu Ficosa Oldu - Son Dakika
Güncel

Nosab'ın Şampiyonu Ficosa Oldu

Nosab\'ın Şampiyonu Ficosa Oldu

Bursa OSB Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri'nde, NOSAB'da faaliyet gösteren 32 firmanın takımının kıyasıya mücadelesinin yaşandığı 11. NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan 3'üncülük ve şampiyonluk müsabakalarının ardından son buldu.

04.05.2019 15:26  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası'nın 11'incisi final müsabakalarının ardından son buldu.

3'üncüyü penaltılar belirledi

Heyecanın dorukta yaşandığı final müsabakalarında, 3'üncülük müsabakası Tİ Otomotiv ve FKT Koltuk arasında oynandı. 2 – 2 berabere biten ve kazananın penaltılarla belirlendiği maçta, 3'üncülüğü Tİ Otomotiv kazandı.

Final maçı nefesleri kesti

Ficosa ve Orhan Otomotiv arasında oynanan final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta 1 – 1 biten ilk yarının ardından, Ficosa son dakikalarda gelen gol ile skoru 4 – 3 yaparak şampiyonluğa uzandı.

Final maçlarının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi ve turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri NOSAB ve NİLSİAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

Törende bir konuşma yapan NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abidin İzmirli, NOSAB'da faaliyet gösteren firmalar arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasına ve kazananları tebriklerini ileterek, turnuvanın gelecek yıllarda aynı coşkuyla devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nosab'ın Şampiyonu Ficosa Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement