Note 8 İçin Yeni Gear Vr Geliyor! - Son Dakika
Ekonomi

Note 8 İçin Yeni Gear Vr Geliyor!

Note 8 İçin Yeni Gear Vr Geliyor!

Samsung Galaxy Note 8, 6.3 inç QHD+ Super AMOLED ekranıyla birlikte Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı ve tabii ki bu ekran boyutunu destekleyecek bir Gear VR sanal gerçeklik başlığına ihtiyaç doğdu.

24.08.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Galaxy Note 8, 6.3 inç QHD+ Super AMOLED ekranıyla birlikte Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı ve tabii ki bu ekran boyutunu destekleyecek bir Gear VR sanal gerçeklik başlığına ihtiyaç doğdu. Neyse ki Samsung kullanıcıları çok .

Galaxy Note 8 uyumlu yeni Gear VR Samsung Gear VR, önceki versiyonlarına göre Galaxy Note 8 ile uyumlu olması dışında bir farklılık göstermiyor. Samsung"un piyasadaki sanal gerçeklik başlığını niye Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin yanı sıra Galaxy Note 8 ile de uyumlu olacak şekilde hazır etmediği de aslında ayrı bir merak konusu.

Note 8 İçin Yeni Gear Vr Geliyor!

129.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak Galaxy Note 8 uyumlu yeni Gear VR sanal gerçeklik başlığı; Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Plus ve Galaxy Note 5 modelleriyle de uyumlu olacak. Ürünün beklenen çıkış tarihiyse 15 Eylül.

Ön siparişe açılan yeni Gear VR, Note 8 yanında ön sipariş bonusu olarak gelmiyor ve yanında da herhangi bir bonus sunulmuyor. Hali hazırda Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung"un sanal gerçeklik konusuna pek odaklanmadığı da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Galaxy Note 8"in şirket tarafından resmen onaylanmasa da Google DayDream ile uyumlu olduğunu da not olarak düşelim.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Note 8 İçin Yeni Gear Vr Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement