Novada Tokat 30 Nisan'da Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Novada Tokat 30 Nisan'da Açılıyor

Novada Tokat 30 Nisan\'da Açılıyor

60 milyon Avroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi 17.750 metrekare alan üzerine kuruldu.

28.04.2014 14:55  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 

Bugüne kadar Türkiye’de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

2.500 metrekarelik hipermarket, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı yaklaşık 20.000 metrekarelik perakende mağazaları, 1.600 metrekarelik sinema alanı, 1.400 metrekarelik eğlence ve 2.500 metrekarelik yeme içme alanından oluşan Novada Tokat yılda 5 milyon ziyaretçi çekmeyi hedefliyor.

Zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini bir arada olacağı restoran ve kafeleri ile de dikkat çeken Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi; bir tarafında Yeşilırmak ve diğer tarafında Tokat Kalesi manzaralı terasları ile Tokat’ın yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Türkiye’de 25 ilde bulunan Cinemaximum sinemaları, 1.600 metrekarelik sinema alanıyla Novada Tokat’ta da hizmet veriyor.

 

Sanatla iç içe bir AVM

Turkmall’un bütün projelerinde olduğu gibi Novada Tokat da bulunduğu bölgenin mimari ve yaşam kültürüne uygun bir formda gerçekleştirildi. Selçuklu motifleri ile bezenen ve bölgenin doğal taşlarıyla süslenen Novada Tokat’ın girişinde Deniz Biber ve Kerim Kürkçü’nün gerçekleştirdiği dört adet metal, ağaç konstrüksiyon yer alıyor. Çalışmalar Novada Tokat logosundan yola çıkarak Anadolu kültür mozaiğini simgeliyor.

 

Ulusal ve uluslararası 72 marka

Novada Tokat; Migros’tan Turkcell’e, Teknosa’dan Linens’e, Bosch’dan Damat’a, İpekyol’dan Greyder’e ulusal ve uluslararası 72 markaya ev sahipliği yapıyor. Ayakkabı sektörünün lider markaları Flo, Deichmann, Hotiç, Bambi, İnci ve yeni konseptleriyle LC Waikiki, DeFacto Novada Tokat’ın mağazaları arasında yer alıyor. Kadın giyiminde öncü markalardan ADL, Love my Body, erkek giyiminde Kiğılı, Sarar, Suvari, Hatemoğlu 30 Nisan’dan itibaren Tokatlılara hizmet vermeye başlayacak.

Çocuk ve genç eğlence alanı Playland içerisinde 6 hatlı  ‘Play Bowling’ salonu da Novada Tokat’ta yer alıyor. Ev tekstilin güçlü markaları Madame Coco ve English Home’un yanı sıra U.S. Polo Assn., Mavi, Dagi, Gold Bilgisayar, Arçelik, Samsung, Bimeks, Adidas, Flormar, Yves Rocher, Vestel, Avea, Gratis, Vodafone, Penti, Atasay, Watsons, Toyzz Shop da Novada Tokat’ta yer alan markalardan bazıları.

 

2.500 metrekarelik yeme içme katında yer alan restoranlar arasında Köfteci Ramiz, McDonald’s, Usta Dönerci, Mr. Kumpir, Pasaport Pizza, Burger King, Popeyes, Sbarro, Nesh Waffle, Polen Tantuni ve Çimen Kebap da bulunuyor.

 

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Novada Tokat 30 Nisan'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yavuzcoruk: Tokatımıza hayırlı olsun...Umarım bu bir başlangıç ve fırsat olur Tokatım için 7 2 Yanıtla

Advertisement