Nt'den "Yazsa Yazsa Kim Yazar?" Facebook Yarışması - Son Dakika
Güncel

Nt'den "Yazsa Yazsa Kim Yazar?" Facebook Yarışması

Kitap, teknoloji ve kırtasiye zinciri NT, kendi Facebook sayfasında 30 gün sürecek bir yarışma başlattı.

16.08.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitap, teknoloji ve kırtasiye zinciri NT, kendi Facebook sayfasında 30 gün sürecek bir yarışma başlattı.

NT Mağazaları'ndan yapılan açıklamaya göre, "Yazsa Yazsa Kim Yazar?" adlı yarışma, kişilerin arkadaşlarının Facebook paylaşımlarını ne kadar takip ettikleri üzerine kurgulandı. Yarışmanın sonunda, arkadaşlarının paylaşımları hakkındaki sorulara en doğru cevap veren 1 kişi iPad mini, 2 kişi Samsung S3 mini cep telefonu, 3 kişi Canon PowerShot SX150 IS fotoğraf makinesi kazanacak. Yarışmada ayrıca, ilk 25 kişiye Toshiba 1TB harici harddisk, Sony MP3 Çalar ve Sony MDR-PQ3 kulaklık ve kumandalı RCX 003 helikopter oyuncak hediye edilecek.

Açıklamaya göre yarışmaya katılacak kişiler uygulama üzerinden kendilerine sorulacak, arkadaşlarının Facebook paylaşımları ile ilgili sorulara cevap verecekler. Yarışmanın amacı her gün uygulama sayfasından giriş yapıp yarışma süresi boyunca sorulan sorulara doğru cevap vererek en çok puanı toplamak olacak. Sorular katılımı kabul eden yarışmacıların Facebook arkadaşlarının paylaşımları ile ilgili bilinebilecek sorulardan oluşacak.

Yarışmacılara her yarışmada kendi Facebook hesapları ile ilgili beşer soru soruluyor. Yarışmacılar beş soruya da doğru cevap vermedikleri taktirde yarışmaya yeniden başlıyor. Tüm soruları doğru cevaplayan yarışmacı bir yarışmada 30 puan kazanıyor. Yarışmacılar Facebook üzerindeki etkinliğe arkadaşlarını davet ettiklerinde 10 puan, yarışmayı kişisel Facebook sayfalarında paylaştıklarında ise 5 ekstra puan kazanıyorlar. Yarışma sonunda her yarışmanın toplam puanı hesaplanıyor.

Facebook üzerinde sektöründe 600 binden fazla beğeniyle dikkati çeken NT Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek "Yazsa Yazsa Kim Yazar?" yarışması, beğenenleriyle ve beğenenlerinin arkadaşlarıyla etkileşimi arttırmak amacıyla yapılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nt'den 'Yazsa Yazsa Kim Yazar?' Facebook Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement