NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek - Son Dakika
Güncel

NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek

Müşterilerinden gelen çağrıların yüzde 80'ini ilk 20 saniyede cevaplamayı hedefleyen NT, müşteri ilişkileri yönetiminde de sektörünün öncüsü olacak.

29.04.2014 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NT Mağazaları, müşterilerinin görüş ve önerilerini kolayca ulaştırabilmeleri için aktif iletişim mecralarını etkin şekilde kullanıyor. Bu kapsamda faaliyet gösteren çağrı merkezi haftanın her günü müşterilerine hizmet sağlıyor. Konuyla ilgili bilgi veren NT Genel Müdürü Murat Kara şunları söylüyor: "0850 333 66 99 numaralı müşteri hattımız üzerinden çağrı merkezimize gelen çağrıları 20 saniyede cevaplamayı hedefliyoruz. Yapılan vardiya düzenlemesi gelen çağrıların en az %80'inin ilk 20 saniye içerisinde cevaplanması hedefine göre yapılıyor. Yazılı kanaldan gelen müşteri iletileri değerlendirildikten sonra aynı mesai günü içerisinde çözümleniyor ve müşterilerimiz bilgilendiriliyor."

Müşteri beklentilerini algılamanın ve şirket uygulamalarını bu beklentilere göre şekillendirmenin öncelik verdikleri alanlardan olduğuna dikkat çeken Murat Kara şunları ekliyor: "Bu bağlamda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle ilgili algı ve memnuniyet araştırmaları yapıyoruz. Mağazalarımızdaki gelişmeleri müşteri gözü ile görebilmek için gizli müşteri çalışmaları yapıyoruz. Türkiye genelindeki mağazalarımızda her ay gizli müşteri ziyaretleri yapılıyor ve sonuçlar değerlendiriliyor."

NT Mağazaları iletişim formlarından ve sosyal medya üzerinden ulaşan müşteri iletilerini de hızlı bir şekilde cevaplıyor. NT'nin internet üzerinde faaliyet gösteren şikâyet platformları ile kurumsal anlamda iş birlikleri de bulunuyor. Bu mecralar da müşteri ilişkileri ekibi tarafından titizlikle takip ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement