NTV'de Oğuz Haksever'den Sultanbeyli İçin Skandal İfade: Belediye Başkanları Bile Var - Son Dakika
Magazin

NTV'de Oğuz Haksever'den Sultanbeyli İçin Skandal İfade: Belediye Başkanları Bile Var

NTV'nin deneyimli sunucularından Oğuz Haksever, 400 bin nüfusluk Sultanbeyli'deki mülkiyet problemiyle ilgili haberi servis ederken "Belediye başkanları bile var" ifadesini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

03.05.2018 12:27  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/ Olgun Kızıltepe Bakanlar kurulu toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım'ın " Sultanbeyli'nin tapuları dağıtılacak" şeklindeki açıklaması tüm gözleri bu ilçeye çevirdi.

ULUSAL BASINDA GÜNDEM SULTANBEYLİ

Hal böyle olunca ulusal basında da gündem Sultanbeyli oldu. Birçok gazeteci ve televizyoncu ilçeye giderek tapu sorunu hakkında gerek vatandaşlara, gerekse Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mikrofon uzatarak son gelişmeleri takipçilerine aktarıyor.

OĞUZ HAKSEVER'DEN SKANDAL İFADE

Bu kanallardan biri de NTV oldu. Muhabirlerini ilçemize gönderen kanal yönetimi, vatandaşlara mikrofon uzatarak tapu sorunu konusundaki görüşlerini sordu. Ancak stüdyoda haberi sunan Oğuz Haksever, Sultanbeyli için skandal ifadeler kullandı.

"BELEDİYE BAŞKANLARI BİLE VAR"

Haberi ön yargılı bir tutumla ekran başındakilere aktaran Haksever, "İmar barışı Sultanbeyli ilçesini yakından ilgilendiriyor. Neredeyse tamamı imar dışında bir yer. Ama hayat orada devam ediyor. Belediye başkanları bile var" sözlerine yer verdi.

BAŞKAN KESKİN'DEN YANIT

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli hakkındaki ifadeleriniz bizlere bilgi eksikliğinizi ve ilçemize ön yargınızı hissettirdi. İlçemizin yüzde 70'e yakını İmarlıdır" dedi.

NTV\'de Oğuz Haksever\'den Sultanbeyli İçin Skandal İfade: Belediye Başkanları Bile Var

Son Dakika Magazin NTV'de Oğuz Haksever'den Sultanbeyli İçin Skandal İfade: Belediye Başkanları Bile Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • 77: Barış süreci dendi,iktidar olundu.Fetö dendi,iktidar olundu.Ergenekon balyoz dendi iktidar olundu.Hdp ye oy verdiniz ülke karıştı dendi tekrar iktidar olundu.Şimdi malzeme kalmadı,imar affı bedelli askerlik genel af emekliye ikramiye diye tüm toplum kesiminden herkesin ağzına bir parmak bal çalıp iktidar olunacak 21 8 Yanıtla
  • Türk: Bence tam yerine oturmuş. Skandal falan yok. 22 5 Yanıtla
  • Doğruya dogru: Dediği tam doğru.40 yıl önce bir kaç koyun inek ahırı vardı birde çobanı.simdi belediye başkanları bile var. 17 6 Yanıtla
  • X: Yıllardan beri bilirim ekranların en bilgisiz en cahil spikeridir. 2 19 Yanıtla Düşünen Adam: 16 yıldır bizde sizlerin içini dışını biliyoruz artık 11 2
  • er: imar barışı tam anlamıyla yıkımdır ülke icin 15 4 Yanıtla
  • Ahmet: Dogruyu nedense ülkem sevmiyor basin her yerde özgürdür 17 0 Yanıtla
  • Normal mi??: DOLAR amerikanın onunla kötüyüz EURO AB nin onunla kötüyüz petrol yanıbaşımızda benzin mazot en yüksekte faizler yukarda bankalarla kötüyüz dünyadaki 5 ülkenin ekonomisi tüm dünyadaki ülkelerin ekonomisinden buyuk onlarla kötüyüz iyi olduklarımızın ise ne ekonomisi iyi ne yönetim sekilleri nede yasam sekilleri dunyanin en kötüleriyle çok iyiyiz??? 14 3 Yanıtla
  • akp li: adam doğru demiş hırsızlarımı savunuyon 12 4 Yanıtla
  • Adanali: Siyaset bitik halde herkez makam peşinde fakirler iyice fakir oldu 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement