Nude Markalı Ürünler Edsvik Sanat Galerisi'nde Sergileniyor - Son Dakika
Güncel

Nude Markalı Ürünler Edsvik Sanat Galerisi'nde Sergileniyor

Şişecam'ın Türkiye ve dünyanın önde gelen tasarımcılarıyla yarattığı yeni global markası Nude büyük bir başarıya imza attı.

03.06.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NUDE İSVEÇ'TE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Camın en yanlın halini yansıtan Nude ürünleri İsveç'te Edsvik Sanat Galerisi'nde sergileniyor. İsveç'in başkenti Stockholm'deki galeride, 'Designed in İstanbul – Türk Cam Sanatı Sergisi' adıyla sanatseverlerle buluşan ve büyük ilgi gören sergi, 8 Haziran'a kadar gezilebilecek.

03.06.2014 – Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Şişecam Topluluğu'nun ilk global tasarım markası Nude, piyasa çıkmasının üzerinden henüz üç ay geçmesine karşın önemli bir başarıya imza attı. İsveç'in başkenti Stockholm'de Edsvik Sanat Galerisi, dünyanın en saydam camından üretilen ve camın en yalın halini yansıtan Nude ürünlerini sanatseverlerle buluşturdu.

Nude markası altında yer alan cam ürünlerinin bulunduğu 'Designed in Istanbul – Türk Cam Sanatı Sergisi'nin açılışına Stockholm Türk Büyükelçisi Kaya Türkmen ile iş ve sanat dünyasından 150'ye yakın davetli katıldı.

Sergide Nude markasına ait ve Ron Arad, Alejandro Ruiz, Rony Plesl, Alev Ebüzziya, Koray Özgen, Ali Bakova, Markku Salo, Mikko Laakkonen, Erdem Akan gibi önemli tasarımcıların imzalarını taşıyan yaklaşık 200 ürün yer alıyor. Nude ürünlerinin yanı sıra aralarında Felekşan Onar, Erkin Saygı, Ruhçan Topaloğlu, Oya Akman, Yasemin Aslan Bakiri ve Meral Değer'in de olduğu 39 Türk cam sanatçısının eserleri de yine aynı sergide İsveçli sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

'Designed in Istanbul – Türk Cam Sanatı Sergisi'nde daha önce Pera Müzesi'nde de ürünleri sergilenen İsveçli ünlü cam sanatçısı Bertil Vallien'in eserleri de bulunuyor.

Sergi, 8 Haziran tarihine kadar görülebilecek.

Dünya prömiyeri, Paris'te düzenlenen Maison&Objet Fuarı'nda yapılan, Milano ve Frankfurt'taki fuarlarda da cam tutkunlarından büyük ilgi gören Nude'un Türkiye lansmanı ise Mart ayında İstanbul'da gerçekleştirilmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nude Markalı Ürünler Edsvik Sanat Galerisi'nde Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement