Numan Kurtulmuş, Barış Heyeti ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Numan Kurtulmuş, Barış Heyeti ile Görüştü

Numan Kurtulmuş, Barış Heyeti ile Görüştü

Haber Özgür ALTUNCU Kamera Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA Barış Heyeti, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

07.01.2016 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Özgür ALTUNCU Kamera Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA

Barış Heyeti, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Dün Ankara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilen heyet, bugün de İstanbul'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Ancak Kurtulmuş ile gerçekleştirilen görüşmeye heyette yer alan isimlerden sadece 4'ü katıldı.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde basına kapalı olarak yapılan görüşmede, Tarık Çelenk, Oya Baydar, Nesrin Nas ve Gülseren Onanç hazır bulundu.

O İSİMLER KATILMADI

Barış Heyeti'nde yer alan Baskın Oran, Ayşe Erzan, Raci Bilici, Selim Ölçer, Nurcan Baysal, Mebuse Tekay, Ali Bayramoğlu, Kezban Hatemi ve Ahmet Faruk Ünsal ise görüşmeye katılmadı. Bu isimler, dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleştirilen görüşmeye katılmıştı.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Dolmabahçe'ye ayrı ayrı yaya olarak gelen Tarık Çelenk, Oya Baydar ve Nesrin Nas, çıkışta ofise araçla gelen Gülseren Onanç'ın otomobiliyle ayrıldı. Görüşmeden sadece AA ve TRT'nin görüntü almasına izin verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Numan Kurtulmuş, Barış Heyeti ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement