Nur Fettahoğlu: Bebeğimizin Olmasını Çok İstiyoruz - Son Dakika
Magazin

Nur Fettahoğlu: Bebeğimizin Olmasını Çok İstiyoruz

Nur Fettahoğlu: Bebeğimizin Olmasını Çok İstiyoruz

Ünlü oyuncu, ayrıldığı eşiyle yeniden birleşmesinin ardından çok konuşulmuştu. Fettahoğlu, şimdi de bebek istediğini magazin muhabirleriyle paylaştı.

21.05.2015 12:13  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. Nur Fettahoğlu, boşandıktan 3 ay sonra yeniden eski eşiyle barışıp eski eşinin evine geri dönmüştü.

KADIN SAĞLIK MERKEZİNDEN ÇIKTI

Fettahoğlu, önceki gün Fulya'da bir kadın sağlık merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Bizi karşısında görünce büyük panik yaşayan Nur Fettahoğlu'na "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusunu yönelttiğimizde, "Bu konuda konuşmak istemiyorum diyerek eski eşi Levent Veziroğlu ile barışma konusunu anladı."

BEBEĞİMİZ OLMASINI ÇOK İSTİYORUZ

Daha sonra yönelttiğimiz sorunun hamilelikle ilgili olduğunu anlayınca, "İlk önce anlamadım, ben de eşimle ilgili soru sorduğunuzu sandım." dedikten sonra hamileliğiyle ilgili soruya gülümseyerek "Daha hamile değilim. Kontrole geldim. Çok istiyoruz" diyerek arabasına binerek evinin yolunu tuttu. Bu arada güzel oyuncunun çıktığı kadın sağlık merkezinde tüp bebek merkezinin de olması kafalarda soru işareti bıraktı.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nur Fettahoğlu: Bebeğimizin Olmasını Çok İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 06: Allah evlat hasretiyle yanip tutusanlara hayırlı evlat versin . 9 0 Yanıtla
  • Seren: Madem çocuk istiyosunuz niye boşandınız ne mana 0 1 Yanıtla

Advertisement