Nur Fettahoğlu 'FİLİNTA'YA Merhaba Dedi! - Son Dakika
Güncel

Nur Fettahoğlu 'FİLİNTA'YA Merhaba Dedi!

Nur Fettahoğlu \'FİLİNTA\'YA Merhaba Dedi!

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği, ekranların en sevilen ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi 'Filinta' Salı akşamı yine seyirciyi soluksuz bırakan bir bölüme daha imzasını attı.

08.04.2015 10:01  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nur Fettahoğlu, dün akşam yayınlanan 16. bölümle birlikte gizemli, güçlü ve intikam dolu, içinde aksiyon sahnelerinin de yer aldığı 'Süreyya' karakteriyle TRT'nin sevilen dizisi 'Filinta' ile izleyicisine merhaba! dedi.

Dizinin dün akşamki bölümünde intikam, kardeşlik ve gizemli hikayelerin kapılarının aralandığı ilginç ve tansiyonu yüksek bir bölüm daha yaşandı.. İşte o çarpıcı sahnelerden bazıları…

Bıçak Ali can dostu Filinta Mustafa'yı öldüremedi!

Mustafa'nın öldü diye bilinen can dostu Bıçak Ali, Boris Zaharyas'ın Dr. Shultz denetiminde hafızasını sildirmeye uğraştığı ve hipnotize ederek Mustafa'nın peşinde bir gölge gibi onu öldürmek üzere ortalığa çıktı… Ancak can dostunu ve kardeşini bir türlü öldüremedi. Bıçak Ali'nin Filinta Mustafa'yı öldürmek istediği ve Foto Abdullah'ın dükkânına bıçak attığı sahneler ile Mustafa'nın saldırıya uğradıkları ambara Kadı Gıyaseddin ile giderek Ali'yi orada bulup, geçmişi anımsatmaya uğraştığı sahneler bölümün en heyecanlı, aksiyonlu ve kardeşlik birliğini izleyiciye yaşatan duygusallıktaydı… Hafızası geçmişle bugün arasında gidip gelen Bıçak Ali; Kadı Gıyaseddin, Filinta Mustafa ve Foto Abdullah'ın destekleriyle kurtarılacaktır. Fakat peşindeki Boris'in adamları da Bıçak Ali'nin peşine düşmüştür… Ali'nin canı bu komplodan kurtulacak mıdır? Cevabı önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Boris'in intikamı Süreyya'nın elinden mi olacak?

Dün gece 'Filinta' izleyicisinin karşısına ilk defa çıkan ekranların güzel ve yetenekli oyuncusu Nur Fettahoğlu, gizemli geçmişiyle Boris'in ölen eşinin kardeşi 'Süreyya' olarak Filinta severler ile buluştu. Boris'ten intikam almaya gelen güçlü görüntüsü ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan Süreyya ile Boris'in yüzleşme sahneleri geceye damgasını vurdu. Ve kardeşinin ölüm sebebi olarak gördüğü Boris'ten intikamını almak için onun adına bilgi topladığı adamın başarısız olması sonucu gösterdiği aksiyon dolu sahneleri sosyal medyada izleyenler tarafından en çok konuşulan sahneler arasındaydı. Yıllar sonra beklenmedik bir şekilde ve hırsla ortaya çıkan baldızının intikam yemini, dizinin sonraki bölümlerinde Boris'in canını bir hayli sıkacağa benziyor…

Boris'in Bekri'ye inanılmaz işbirliği teklifi

İstanbul'a bela olan eşkıya Bekri'nin, Rıza'nın zindanda çıkarttığı isyandan kaçıp kurtulmasının ardından ortaya çıkışı Rıza'nın ve Sansar'ın oyunla kendilerini yakalatması sonucu oldu. Bu yakalanmada tabii ki Boris'in parmağı vardı. Ve Boris, Bekri'ye inanılmaz bir teklifle dağdaki arkadaşlarını da çağırıp İstanbul'u dağıtmasını, tarumar etmesini ister. Bunun karşılığında da canını bağışlayarak, ona para sözü verir. Ve Bekri böylece daha da güçleneceğine inandırılmıştır

Sarayın gözü Boris'in üzerindedir…

Padişah, Boris'in bankayı kurmak adına bulduğu paranın Kadı Gıyeseddin tarafından yapılan tahkikatla temiz olduğunu anlatmak ve onay verdiğini söylemek için O'nu saraya çağırır. Boris, bu işin altında bir iş olduğunu anlamıştır. Kadı Gıyaseddin'in ve Filinta'nın kendisinin peşinde olduğunu biliyordur. Ve bu işi ancak Bıçak Ali'nin temizleyeceğine inanıyordur. Ve artık daha temkinli hareket etmesi gerektiğini biliyordur.

Sadece mum ve gaz yağı ışığında çekilen sahne Filinta'da!

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Filinta'nın bir özel sahnesi de, dizinin tüm özel görüntülerinin yanı sıra sadece mum ve gaz yağı ile çekilen Bıçak Ali'nin Mustafa'yı öldürmek için Dr. Shultz'dan aldığı komutla hazırlandığı sahneydi. Bütün ilk'lerin ve tek'lerin dizisi olan Filinta'nın bu özel sahnesi sinematografik açıdan bir ilk'e de imzasını attı.

Yönetmenliğini Gökhan Erkut'un, senaryosunu Altuğ Küçük'ün üstlendiği, kadroya yeni dahil olan Nur Fettahoğlu'nun ve yeniden dönüş yapan Cem Uçan'ın yanısıra başrollerde, Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Feyza Işık, Wilma Elles, Alona Kral, Ebubekir Öztürk, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber , Selim Gürata, gibi önemli oyuncuların yer aldığı 'Filinta' 14 Nisan Salı akşamı 20.00'de yayınlanacak yeni bölümüyle TRT1 ekranına gelecek…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nur Fettahoğlu 'FİLİNTA'YA Merhaba Dedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement