Nuray Sayarı ile Kardeşi Hakan Uman Davalık Oldu - Son Dakika
Magazin

Nuray Sayarı ile Kardeşi Hakan Uman Davalık Oldu

Nuray Sayarı ile Kardeşi Hakan Uman Davalık Oldu

Ünlü astrolog, kendisinden şantajla 500 bin lira isteyen kardeşi Hakan Uman'a dava açtı. Uman da, Sayarı'ya ağır suçlamalarda bulunarak, "Kitapları çalıntı" dedi.

13.05.2015 10:41  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, kendisinden şantajla 500 bin TL isteyen kardeşi Hakan Uman ve eşine dava açtı. Kardeş Uman ise polis baskınlarından kurtulmak için astrolog olduğunu iddia ettiği ablası Nuray Sayarı'ya 102 bin TL'lik tazminat davasıyla karşılık verdi

KARDEŞLER ARASINDAKİ KAVGA BİTMİYOR

Ünlü astrolog Nuray Sayarı ile kardeşi Hakan Uman arasındaki kavga bitmiyor. Sayarı, Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı davada 20 yıla yakın süredir astroloji bilimi ile uğraştığını belirterek adını taşıyan "nuraysayari.com.tr" ve "nuraysayarishop.com" adlı sitelerde kendisine ait olmayan burç yorumlarının paylaşıldığını ve pek çok ürünün satışının yapıldığını kaydetti.

KARDEŞİ VE EŞİNİ SUÇLADI

Sayarı, bu sitelerden iyi niyetli kişilerin dolandırıldığını ileri sürerek kardeşi Hakan Uman ile eşi Neslihan Uman'ı suçladı. Kardeşinin siteleri kapatmak için kendisinden 500 bin TL isteyerek şantaj yaptığını öne süren abla, sitelere yönelik ihtiyati tedbir kararı alınmasını istedi.

"YAZDIĞI KİTAPLAR ÇALINTI"

Hakan Uman ile eşi Neslihan Uman ise Nuray Sayarı'ya 102 bin TL'lik karşı tazminat davası açtı. Sayarı'nın öz ablası olduğunu mahkemeden dahi sakladığını iddia eden Hakan Uman, ablasının yıllar önce tarotcu, falcı, medyum olarak bu işi yaptığını, polis operasyonlarından korunmak için moda olan astroloji uzmanı ve astrolog unvanına geçiş yaptığını ileri sürdü.

Ablasının yazdığı astroloji kitaplarının çalıntı olduğunu da iddia eden Uman ayrıca Nuray Sayarı'nın 2013'ün Ocak ayında astrolog Şenay Yangel'in daha önceden yazdığı burç yorumlarını nuraysayari. com.tr sitesinde yayınlattığını, bu nedenle de Yangel'e tazminat ödemek zorunda kaldığını belirtti.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nuray Sayarı ile Kardeşi Hakan Uman Davalık Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • LUNDON: Hahahahahaha ylldlzlar söylemedimi... 13 0 Yanıtla
  • Sema: Kardeş değil kalleş 6 0 Yanıtla
  • yeterrr: gabybı Allah bilir şarlatanlar değil haram lokmanın cezası yiyin birbirinizi 5 0 Yanıtla
  • Black: Ne devir ya KARDEŞ nasıl bi KARDEŞ 5 0 Yanıtla
  • ANGARALI: VURUN LA BUNA 4 0 Yanıtla
  • dahı: bunların şarlatan oldugü zaten bıliniyor fakat bu medya ya ne demeli bunları halkka bilim ınsanı gibi sunuyorlar medya şunu yapıyor bunlar her şeyi söyluyor ondan sonra bılmiştı dıyorlar şark kurnazlıgi sen de herşey söyle sen tuttur bu kadar basit aldatmayın bu yomazlara 4 0 Yanıtla
  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 1 2 Yanıtla
  • herşey dahil: yıldızlar yalan söylemiş artık onlarda sahte herkes gibi 1 1 Yanıtla
  • Terlik: Nereye kusalım acaba 1 0 Yanıtla
  • Birdost: Yıldızlar sana soylerdı normalde bizim milletimizde buna ınanır gelde ölme 0 1 Yanıtla

Advertisement