Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu Yarışmada İl Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu Yarışmada İl Birincisi Oldu

Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu, "65.Verem Savaşı Eğitim ve Propagandası Haftası" dolayısıyla düzenlenen yarışmada şiir dalında il birincisi oldu.

12.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu, "65. Verem Savaşı Eğitim ve Propagandası Haftası" dolayısıyla düzenlenen yarışmada şiir dalında il birincisi oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Verem Savaş Derneği işbirliğiyle düzenlenen yarışmada, Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Deniz Eker

"yüreğimdeki çığlık" adlı şiiriyle birincilik kazandı.

Aysel Tekinalp İlköğretim Okulu konferans salonunda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aktaş, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'nın da katıldığı törenle yarışmada resim, şiir, kompozisyon ve köşe dallarında birinci olan öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Şeyhmus Doğan, bu tür sosyal etkinlikler ile öğrenciler arasında tatlı bir rekabetin oluştuğunu belirterek,

"Başta okulumuz Türkçe öğretmeni Elif Esra Kurnaz olmak üzere yarışmada dereceye giren öğrencimiz Deniz Eker ve tüm emeği geçenleri kutluyorum. Bu başarının diğer bütün öğrencilerimize hatta ilçemize örnek olmasını diliyorum" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nurdağı Mahmut Çakmak İlköğretim Okulu Yarışmada İl Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement