Nurel Medikal Medical Expo 2015'te Türkiye'nin Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Nurel Medikal Medical Expo 2015'te Türkiye'nin Gururu Oldu

Nurel Medikal Medical Expo 2015\'te Türkiye\'nin Gururu Oldu

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra; özel hastane ve doktorların ihtiyacı doğrultusunda tek kullanımlık steril cerrahi teknik tekstil ürünleri ile plastik ürünlerin üretimini gerçekleştiren, sektöründe Türkiye’nin en büyük firması Nurel Medikal, Afrika pazarına açılan kapı rolündeki Fas’ın ev sahipliğini yaptığı, Uluslararası Tıbbi Sağlık Fuarı’nda (Medical EXPO 2015) Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

12.05.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra; özel hastane ve doktorların ihtiyacı doğrultusunda tek kullanımlık steril cerrahi teknik tekstil ürünleri ile plastik ürünlerin üretimini gerçekleştiren, sektöründe Türkiye'nin en büyük firması Nurel Medikal, Afrika pazarına açılan kapı rolündeki Fas'ın ev sahipliğini yaptığı, Uluslararası Tıbbi Sağlık Fuarı'nda (Medical EXPO 2015) Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

Beklentilerin ötesinde çeşitliliğe sahip ürünleri ile dünyanın her coğrafyasında güvenilir, kaliteli üretimi ve servisi sayesinde tüm sosyal paydaşları için makul fiyatlarla fayda üreten ve medikal sağlık sektörüne yönelik çözümleri ile fark yaratan Nurel Medikal, sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki tüm organizasyonlarında ses getirmeye devam ediyor.

Nurel Medikal, geçtiğimiz günlerde Afrika'ya açılan kapı konumundaki Fas'ın ev sahipliğini yaptığı, Afrika'nın dışarıya açılan en büyük sağlık fuarlarından biri olan bilinen Medical Expo 2015'de, katılımcı olarak yer alan 4 Türk firmasından biri olarak, ülkemizin gururu oldu.

Office des Foires et Expositions de Casablanca 'da ki 5425 metrekarelik fuar alanında gerçekleştirilen ve 11 ülkeden gelen 200 den fazla katılımcı ile yaklaşık 5500 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuara Nurel Medikal adına; Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kar'ın yanı sıra, Dış Ticaret Müdürü Nurbanu Çalışır, Satış Uzmanları Harun Koc, Mehmet A. Yiyen ve Burak Coşkun katılım gösterdi.

Afrika'nın en büyük medikal sağlık fuarı olarak bilinen Expo 2015'de, fuar süresince sektör hakkında 3 konferans düzenlenirken, bu konferanslarda 80'den fazla uzman konuşmacı sektör hakkında önemli bilgiler verdi.

Fas ulusal medyasının da ilgi gösterdiği fuar boyunca, Nurel Medikal standı bölge halkı ve sektör katılımcılarından büyük ilgi görürken, Nurel Medikal özellikle Faslı ve Afrikalı toptancı, distribütör, doktor ve klinik sahipleri ile önemli görüşmelere imza attı.

Türk firmalarına karşı sempatinin ve ticaret isteğinin üst düzeyde olması sevinç yaratırken, organizasyon Türkiye'nin bölgedeki varlığı açısından önemli veriler ortaya koydu.

Medikal Expo 2015 Fuarı'nın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini vurgulayan Nurel Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kar, fuar boyunca gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nurel Medikal'in Kuzey Afrika'daki varlığının pekiştirilmesi adına fuarın önemli sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

Yapılan görüşmeler neticesinde, Nurel Medikal'e duyulan güvenin daha da kuvvetlendirildiğini ifade eden Kar, "Fuar süresince yapmış olduğumuz anlaşmalarla birlikte, gerek Fas pazarında, gerekse de merkezi Fas'ta bulunan Afrika ülkelerindeki faaliyet gösteren firmalar ile Nurel markasının farkındalığını ve markamıza ait olan bağlılığı, daha da artırma fırsatı bulduk. Fas zaten Afrika pazarına açılan bir kapı olarak biliniyordu ve bu olgu, fuarla birlikte bir kez daha gözler önüne serildi. Fuar süresince Kazablanka (Casablanca) sokaklarında yer alan Türk dizilerine ait afişler ve posterlere de sıkça rastladık. Bölgedeki Türk varlığı ve Türkiye'ye duyulan güven gerçekten üst düzeyde. İnanıyorum ki ilerleyen dönemde, iki ülke arasındaki ilişkiler her alanda daha da gelişecektir" açıklamalarında bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nurel Medikal Medical Expo 2015'te Türkiye'nin Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement