Nurgana Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'nde Sona Yaklaşıldı - Son Dakika
Güncel

Nurgana Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'nde Sona Yaklaşıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinbey ilçesine bağlı Nurgana Mahallesinde yapımı devam eden Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ne yönelik çalışmalarda sona yaklaşıldı.

28.06.2018 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinbey ilçesine bağlı Nurgana Mahallesinde yapımı devam eden Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ne yönelik çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Sosyal imkanları, tarzı ve bölge dokusuna kazandıracağı güvenli yaşam alanıyla 250 dönüme kurulacak Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi, Nurgana'nın kıpkırmızı toprağını, yeşilini, suyunu Gazianteplilerle buluşturacak.

Büyükşehir Belediyesinin fidanlığından başlayarak, hobi bahçesine kadar uzanan alanda, başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkes kendini bulacak.

Nurgana Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi içerisinde, çocuk kütüphanesi, yarı olimpik yüzme havuzu, paten ve kaykay kullanan gençler için skate park, kafeteryalar, mescit, tuvaletler, soyunma ve hakem odası bulunacak.

Profesyonel futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kordu yapılacak alan, koşu ve bisiklet parkuruyla sınırlanacak. Çocuklara trafik eğitimi verilecek alanda, çeşitli oyun grupları konuşlandırılacak. Farklı yaş gruplarına hitap eden geleneksel sokak oyunlarına yönelik alanlar, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ni zenginleştirecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nurgana Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'nde Sona Yaklaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement