Nurgül Yeşilçay'ın Romantik Sushı Kaçamağı! Gizemli Bir Erkekle Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Nurgül Yeşilçay'ın Romantik Sushı Kaçamağı! Gizemli Bir Erkekle Görüntülendi

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz akşam bir erkek arkadaşıyla Uzak Doğu restoranında yemek yedi. Yeşilçay'ın yemek yediği kişinin kim olduğu bilinmezken samimi halleri ise dikkat çekti.

23.04.2018 08:14  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaralı İşadamı Özgür İnal'la ilişkisini bitiren Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Kuruçeşme'deki Uzak Doğu restoranında yemek yedi.

ROMANTİK YEMEK

Ünlü oyuncu mekanda bir erkek arkadaşıyla baş başa yemek yedi. Uzun süre sohbet eden ikili, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay'ın Romantik Sushı Kaçamağı! Gizemli Bir Erkekle Görüntülendi

YERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bir ara makyajını tazelemek için masadan kalkan Nurgül Yeşilçay, geri döndüğünde bu kez erkek arkadaşının yanına oturdu. Ancak o sırada fotoğraflarının çekildiğini fark etti.

Önce yerini değiştirip masanın karşısına geçen oyuncu, ardından mekanı tek başına terk etti.

Nurgül Yeşilçay\'ın Romantik Sushı Kaçamağı! Gizemli Bir Erkekle Görüntülendi

Son Dakika Magazin Nurgül Yeşilçay'ın Romantik Sushı Kaçamağı! Gizemli Bir Erkekle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Nryglyslcy: arada gündeme gelmek lazım yoksa film dizi teklifi gelmez :D 9 1 Yanıtla
  • ALBATROS: Gizemli Kaçamaklar Gizemli İlişkiler Ve Gizemli Adamlar Ve Herşeyin Muğlaklığı Neden????Ülkemizde Seçimler Yaklaşıyor Önce Hayırlı Olsun Tüm TC Halkına Ve Ak Partisine.Seçimler Olacak Ve Gizemli Ve Anormal İlişkiler Ayyuka Çıktı .Nedeni Ne??Reisi Devirmek Acaba Neden?Olaylar Okadar Vahimki Usa İşin İçinde Avrupa İşin İçinde Hayınlar Pydpkk İçinde Hdpkk İşin İçinde Neden ?Ülkemiz Ana Muhalefeti CHP yi Kullanıp İyicileri Hayınları Hdpkklıları Bi Mukabil Bütün Hayınları Toplayıp Yapılan Tüm Hizmetleri Sekteye Uğratmak Bütün Gaye Lakin Ülkemizin Ana Muhalefetinin Bazı Koyunları ,Kaypak Solcuları ,Entel Dantelleri ,Mor Sümbüllü Lolişleri Ağızları Açık Ayran Delisi Gibi Bakakaldılar, Bukadar Gizemli Ve Kirli Bir İlişkiler Cenderesine ,Sonunda Melerlermi Yoksa İnsanoğlu Gibi Haykırırlarmı Onuda Göreceğiz Gari... 1 8 Yanıtla .: okumaya erindim 5 0
  • Eda: Buda yaslandi artik 1 3 Yanıtla
  • erdal erman amasya: aman yeter artık 1 0 Yanıtla

Advertisement