Nuri Şahin, Harvard'da Eğitim Alacak - Son Dakika
Spor

Nuri Şahin, Harvard'da Eğitim Alacak

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Türk oyuncu Nuri Şahin, dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi'ne kabul edildi.

27.04.2018 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Türk oyuncu Nuri Şahin, dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi'ne kabul edildi.

Nuri Şahin, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından, dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Harvard'da eğitim alacağını duyurdu.

Başvuru mektubunun kabul edilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Nuri, "Öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yaşı, yeri, zamanı yok. Başvuru kabul mektubum geldi, yazın Harvard'da alacağım eğitim için çok heyecanlıyım, efsane profesör Anita Elberse ile tanışacağım için de." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi uzun yıllardır Avrupa'da başarıyla temsil eden Nuri Şahin, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 24 maçta 2 gol attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nuri Şahin, Harvard'da Eğitim Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement