Nuri'yi kaptan görmek istiyor - Son Dakika
Güncel

Nuri'yi kaptan görmek istiyor

Nuri\'yi kaptan görmek istiyor

BUNDESLIGA ekiplerinden Werder Bermen'in Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, Nuri Şahin'in takım kaptanı olmasını istiyor.

23.07.2019 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUNDESLIGA ekiplerinden Werder Bermen'in Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, Nuri Şahin'in takım kaptanı olmasını istiyor. Genç Teknik Direktör Kohfeldt Nuri'yi hem futbol yeteneğini hem de karakterini övdü. 36 yaşındaki teknik adam "Nuri kesinlikle güvenilir bir futbolcu. Saha içindeki performansı ve takım içindeki duruşuyla benim için kaptanlık yapacak bir futbolcu. Nuri kaptanlık potansiyeli olan biri" dedi.

Werder Bremen'de Max Kruse'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla kaptanlık bandı boşa çıkmıştı. Kampta bulunan Werder Bremen, hafta sonuna kadar yeni kaptanını seçecek. Bu sezon takımın değişmez futbolcusu olması beklenen Nuri Şahin'in ismi kaptanlık için öne çıktı. Daha önce Dortmund'da kaptanlık bandı takması ve uzun yıllardır Bundesliga'da oynaması kaptanlık için Nuri'nin isminin öne çıkmasını sağlıyor. Nuri dışında Niklas Moisander, Maxi Eggestein ve Davy Klaassen'nin de kaptanlık için imi geçiyor. Kimin kaptan olacağına futbolcular karar verecek. Futbolcular arasında yapılacak oylamayla yeşil beyazlıların kaptanı belirlenecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Nuri'yi kaptan görmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement