Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'deki Terör Operasyonu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün Eskişehir'deki baba evinde yas var.Gül'ün şehadet haberi, Gültepe Mahallesi Açıkalın Sokak'ta yaşayan baba Yücel Gül ile anne Türkan Gül'e sağlık ekiplerinin eşliğinde askeri yetkililer tarafından verildi.

18.05.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün Eskişehir'deki baba evinde yas var.

Gül'ün şehadet haberi, Gültepe Mahallesi Açıkalın Sokak'ta yaşayan baba Yücel Gül ile anne Türkan Gül'e sağlık ekiplerinin eşliğinde askeri yetkililer tarafından verildi.

Daha sonra Gül'ün ailesinin yaşadığı evin dış cephesine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberinin duyulmasının ardından ailenin yakınları şehidin baba evine gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.

Bekar olan Gül'ün babası Yücel Gül'ün Eskişehir'de faaliyet gösteren Sakarya Gazetesi'nin matbaasında çalıştığı ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement