Nusaybin'deki trafik kazası cenazeler (1) - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'deki trafik kazası cenazeler (1)

Nusaybin\'deki trafik kazası cenazeler (1)

Mardin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Esra Sungur (18) ve Songül Doğan (17) ile minibüs sürücüsü Emin Sekmen Nusaybin'de toprağa verildi.

09.10.2013 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Esra Sungur (18) ve Songül Doğan (17) ile minibüs sürücüsü Emin Sekmen Nusaybin'de toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Esra Sungur'un cenazesi Mardin Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından Nusaybin Yenişehir Mahallesi'ndeki evine getirildi. Sungur'un gelinlik serili tabutunun evden çıkarılışı sırasında ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Artuklu Üniversitesi Meslek Yüksekolu Bilgisayar Bölümü öğrencisi Songül Doğan'ın cenazesi de Abdulkadirpaşa Mahallesi'ne getirildi. Doğan'ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeleri Molla Sait Zan Camisi'ne getirilen iki öğrenci için tören düzenlendi. Törene Kaymakam Abdulhalim Can, Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, aileleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Esra Sungur'un cenazesi Yeni Moris, Songül Doğan'ın cenazesi ise Eski Moris mezarlığına defnedildi.

Öte yandan kazada ölen minibüs sürücüsü Emin Sekmen'in cenazesinin de Nusaybin'in Kuyular köyünde toprağa verildiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde Ortaköy Beldesi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Emin Sekmen yönetimindeki 47 NH 372 plakalı minibüs, Abdulrezzak Acar yönetimindeki 73 DT 1010 plakalı kamyona arkadan çarpmış kazada 4 kişi ölmüş, 14 kişi yaralanmıştı.

-nusaybin

-cenaze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'deki trafik kazası cenazeler (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seyir halindeki tır alev aldı
    09:34 Seyir halindeki tır alev aldı

    Şanlıurfa-Mardin kara yolunda seyir halindeki bir tır alev aldı. Tırın dorse kısmının yandığını fark eden sürücü, aracı yol kenarına park etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili araştırma devam ediyor.

  • Vezirköprü'de nişan merasiminde çıkan kavgada 4 kişi bıçaklandı, 2 kişi tutuklandı
    09:33 Vezirköprü'de nişan merasiminde çıkan kavgada 4 kişi bıçaklandı, 2 kişi tutuklandı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir nişan merasiminde çıkan kavgada 4 kişi bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

  • Hatay'da Havuç Hasadı Devam Ediyor
    09:33 Hatay'da Havuç Hasadı Devam Ediyor

    Depremin vurduğu Hatay'ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken, tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL'den topluyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok yıkıma uğrayan Hatay'da, yaralar sarılmaya devam ediyor. Türkiye'nin en önemli tarım şehirlerden biri Hatay'ın bereketli Amik Ovası'nda geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadında sona gelindi. Kırıkhan ilçesinde 4 aydan beri devam eden havuç hasadında tarım işçilerinin zorlu mesaisi ara vermeden sürüyor. Enkaz kentten 81 ile satılan havuç, tarladan 7 ile 12 TL arasında alıcı buluyor. Tarım işçileriyse havucun tonunu bin 300 TL'den topluyor. Havucun tarla fiyatının günden güne değiştiğine dikkat çeken Metin Koyuncu, 'Hasat iyi gidiyor. Yağmurların yağmasıyla geçen yıla göre iyi. Yevmiyeler normal, yevmiyeler çalışmaya göre değişiyor. Çalışırsan güzel gelir ama çalışmazsan kötü gelir. Yevmiyeleri kilo başına alıyoruz. Tonu bin 300 TL'den topluyoruz. Adam başı ne kadar toplarsak ona göre yevmiyeleri alıyoruz. Havucun tarla fiyatı güne geliyor 12 TL'den de satılıyor ama şimdi kilosu 7 TL'den satılıyor' dedi. Bu yıl havuç hasadının iyi gittiğini ifade eden tarım işçisi Hüseyin Yılmazlar, 'Hasat; güzel, bereketli ve verimli gidiyor. Havuç hasadına 3 aydan beri devam ediyoruz. Ekmek parası için çalışıyoruz. Yağmurlu havalarda çalışmak zorlu oluyor ama böyle havalarda güzel' ifadelerini kullandı. - HATAY

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı
    09:30 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-27' operasyonuyla kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını açıkladı. Zharımbetov, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranıyordu.

  • Şanlıurfa-Mardin kara yolunda seyir halindeki bir tır alev aldı
    09:29 Şanlıurfa-Mardin kara yolunda seyir halindeki bir tır alev aldı

    Şanlıurfa-Mardin kara yolunda seyir halindeki bir tırın dorse kısmı alev aldı. Sürücü aracı yol kenarına park ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu
    09:28 Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu

    Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda mart ayında 29 bin 680 yolcu ağırlandı. Ayrıca, 255 uçak iniş-kalkışı gerçekleştirildi ve 207 ton kargo, posta ve bagaj yük trafiği oldu. Ocak-mart aylarında ise toplamda 90 bin 813 yolcu, 720 uçak trafiği ve 698 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor
    09:27 Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Termometrelerin 39 dereceyi gösterdiği Çukurova'da, kömür üreticileri haftalar süren mesailerini sürdürerek ekonomiye katkı sağlıyor. Mangal kömürü üretimi zorlu bir mesai gerektirirken, fiyatlar ise sabit kalmaktadır.


Advertisement