Nusaybin ve Kızıltepe'de Kck/tm Operasyonu: 14 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin ve Kızıltepe'de Kck/tm Operasyonu: 14 Gözaltı

Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe İlçelerin PKK'nın gizli şehir yapılanması KCK/TM'ye yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda aralarında BDP'li Nusaybin Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Doğan'ın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

18.10.2011 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe İlçelerin PKK'nın gizli şehir yapılanması KCK/TM'ye yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda aralarında BDP'li Nusaybin Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Doğan'ın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Nusaybin ve Kızıltepe'de KCK/TM'ye yönelik bu sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyonlarda Nusaybin Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Doğan, Nusaybin Belediye Başkanı Mehmet Tanhan, öğretmenlik yaptığı belirtilen Seyfettin Yavuz adlı 3 kişi gözaltına alındığı belirtildi.

Kızıltepe İlçesi'ndeki operasyonda kapatılan DTP eski Mardin İl Başkanı ve Kızıltepe Belediyesi Meclis üyesi Osman Akkoyun ile birlikte belediye meclis üyeleri Adil Başaran, Hamdullah Bulut, Ahmet Temelli ve Emine Damar'ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin gözaltına alındı. Her iki ilçede de operasyonların sürdüğü ve gözaltı sayılarında artış olabileceği kaydedildi.

NG, MAB(GG/İD) - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin ve Kızıltepe'de Kck/tm Operasyonu: 14 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu
    13:37 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'da gurbetçilerle buluştu

    Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrindeki Eski Camii'nde düzenlenen 'Yatsı Namazı Buluşması' programında gurbetçilerle bir araya geldi. Erbaş, konuşmasında ibadetin önemini vurgulayarak, dürüstlüğün ve hümanizmin İslam'da aranması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, İslam'ın barış dini olduğunu vurguladı ve Müslümanların İslam'ı güzel bir şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi.

  • 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak
    13:36 1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak

    Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından 1 Mayıs programına ilişkin Beşiktaş'ta basın açıklaması düzenlendi. Açıklamada, '1 Mayıs'ta Türkiye'nin ve dünyanın meydanlarında buluşan milyonların gözü kulağı İstanbul Taksim 1 Mayıs alanında olacak, milyonlarca kalp Taksim 1 Mayıs alanında atacak' denildi.

  • Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı
    13:35 Kadirli'de asayiş uygulamalarında 14 şüpheli tutuklandı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 6 tabanca, 2 tüfek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

  • Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik
    13:34 Torbalı Belediyesi'nde Müdürlüklerde Değişiklik

    Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, belediyedeki birim ve müdürlüklerde değişikliklere gitti. Belediye bünyesindeki 29 müdürlüğün 19'una yeni isimler atayan Demir, belediye yönetiminde de kendi ekibini kurarak; değişime belediye birimlerinden başladı. Öte yandan, yapılan atamalarda yeni atanan müdürlerin yarısının 40 yaş altında olması dikkat çekti.


Advertisement