Koç Ailesi'ni Üzen Ölüm: Nusret Arsel Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Koç Ailesi'ni Üzen Ölüm: Nusret Arsel Vefat Etti

Koç Ailesi\'ni Üzen Ölüm: Nusret Arsel Vefat Etti

İş adamı Vehbi Koç'un damadı, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in eşi Nusret Arsel 93 yaşında vefat etti.

18.01.2014 13:54  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in eşi Nusret Arsel, 93 yaşında vefat etti. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak'tan bu yana rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Nusret Arsel, yaşamını yitirdi.

NUSRET ARSEL KİMDİR

Nusret Arsel, 1921 yılında doğdu. Ankara Hukuk Fakültesi'ni bitiren ve Paris Üniversitesi'nden iktisat doktorası yapan Arsel, 1953'ten beri Koç Grubu'ndaki birçok şirketin kuruluşunda bulundu. Nusret Arsel, 1956 yılında Vehbi Koç'un büyük kızı Semahat Arsel ile evlendi.

Nusret Arsel'in eşi Semahat Arsel, Mart 2013 itibariyle Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 3,2 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin 2. dünyanın ise 423. zengin ismi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koç Ailesi'ni Üzen Ölüm: Nusret Arsel Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fuat: bakım dünyanın sayılı zenginlerindenmişsin ne götürecen 5 metre bezden başka 11 4 Yanıtla
  • yakup bostan: ölünün ardından kötü konuşulmaz oartık gözaltına alınmiştir.hayatta olan fakirve özelliklezenginler ibret almalıdır.burası çıkmaz sokak. 10 1 Yanıtla
  • bozkurt: iyilik yaptıysa iyilik bulacak iyilik yapmadıysa nanayi yiyecek 7 0 Yanıtla
  • ÖZGÜR ATEŞ: Öyle veya böyle bir gün eninde sonunda o kara toprağa gireceksin ama orada paran pulun geçmiyor gel kulum bakalım bu ömrünü nerede harcadın nereden kazandın musalla taşına konduğunda koç ailesi niyetine değil meyide niyetine tabiki bu kişi Müslüman sa yinede bizden Allah rahmet eylesin demek düşer 6 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: YAŞASIN ADALET ZENGİNLERLE ARAMIZDAKİ TEK EŞİT NOKTA ÖLÜM... 3 2 Yanıtla

Advertisement