Nusret Gökçe, bugün Türkiye'deki dükkanlarının gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacak - Son Dakika
Magazin

Nusret Gökçe, bugün Türkiye'deki dükkanlarının gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacak

Ülkenin Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depreme kilitlediği şu günlerde ünlü kasap Nusret Gökçe'den de anlamlı bir bağış geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökçe, Türkiye'deki 5 restoranının bir günlük gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacağını söyledi.

27.01.2020 07:27  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından tüm Türkiye'ye tek yürek oldu. Binlerce kişinin başlattığı yardım kampanyalarına ünlü işletmecisi Nusret Gökçe de destek oldu.

DÜKKANLARININ GELİRİNİN BAĞIŞLADI

Türkiye genelinde büyük yardım kampanyaları başlatılırken, ünlü isimler de deprem bölgesine yardım gönderiyor. Salt bae hareketiyle tüm dünyada tanınan işletmeci Nusret Gökçe de Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için elini taşın altına koyarak Instagram hesabından yardımda bulacağını söyledi.

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Gökçe,"Biz Türkiye'yiz. Yarın bütün Nusret Türkiye gelirini Elazığ'a bağışlıyoruz. Devlet baba ve milletimiz ne derse emrindeyiz" dedi. Gökçe'nin bu anlamlı paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Nusret Gökçe, bugün Türkiye'deki dükkanlarının gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacak

Nusret Gökçe'nin Etiler, Bebek, Nişantaşı, Kanyon AVM ve İstinyepark AVM olmak üzere Türkiye'de 5 restoranı bulunuyor.

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ailesinin maddi sebepleri nedeniyle Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu 6. sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Bostancı'daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrendi. Yoğunluktan bazı günlerde 18 saat çalışmak zorunda kalan Nusret Gökçe, 2009'da Arjantin'e giderek dünya mutfağında neler olduğunu gözlemledi. Üç ay boyunca çiftliklerde kaldı, restoranlarda ve kasaplarda gezerek dünyada kasaplığın nasıl olduğunu inceledi.

Nusret Gökçe, bugün Türkiye'deki dükkanlarının gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacak

Ardından 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Burada da sadece işinde profesyonelliği öğrenmek için New York'un dört ünlü restoranında ücretsiz olarak çalıştı ve ABD'de yaptığı bir menü ünlü gazete New York Times'da yayınlandı.

Türkiye'ye döndüğünde kendi yerini açmayı hedefleyen Nusret Gökçe, Nusr'et Steakhouse adında bir et restoranı açtı ve iş hayatına ilk adımını attı. Günümüzde yüzlerce çalışanı olan Nusret Gökçe'nin ülkenin çeşitli yerlerinde restoranı bulunmaktadır.

Nusret Gökçe, bugün Türkiye\'deki dükkanlarının gelirini Elazığ\'daki depremzedelere bağışlayacak

Son Dakika Magazin Nusret Gökçe, bugün Türkiye'deki dükkanlarının gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • A.drn: ŞOV VE REKLAM. 6 16 Yanıtla 08: Sen de yardım et şov reklam yap, ama laf salatası yapma 2 2 Sanmam: Nusret hep yardimlar yapiyo cok 1 0
  • tamtam: neden hafta sonu değilde hafta içi nusret ? 7 12 Yanıtla cumcum: Neler inceleniyor sen yardim yaptin mi?? 1 0
  • ALİ : NEREDE KIBRISDA KUMAR OYNAYAN SANATÇILAR NERDE BU FUTBOLCULAR BU KADARMI SANATÇI VAR 3 1 Yanıtla
  • ALİ : OLSUN FARK ETMEZ VERSİNDE HAFTA SONU HAFTA İÇİ ÖNEMLİ OLAN VERMESİ ADAMSIN ALLAH DAHA ÇOK VERSİN HAYIRLI İŞLER 3 0 Yanıtla
  • şampiyon sivas : helal olsun nusret Allah razı olsun 1 1 Yanıtla
  • Oğuz : Yine muhalefet olmuşlar denyolar ulan adam bağış yapıyor mu yapıyor yok neden hafta sonu değil yok reklam vs demisler adamın reklama ihtiyacı mi var gerizekalilar adam hafta ici iş yapmıyor mu sanki bir kerede insanları tebrik edin eleştirmek yerine elin yabancısı bile destek olurken sız hep köstek oluyorsunuz 1 0 Yanıtla
  • Helal: Olsun ne diyelim 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement