Nusret'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia: Kişi başı 3 bin lira ödeniyor - Son Dakika
Magazin

Nusret'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia: Kişi başı 3 bin lira ödeniyor

Meşhur tuz serpme hareketiyle dünyaca ünlü şöhrete kavuşan Nusret Gökçe'nin mekanlarından birinin önünde oluşan kuyrukla ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; o kuyruğa giren kişiler figüran ve hepsine ücret ödeniyor.

20.10.2020 12:16  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıradan bir kasapken meşhur tuz serpme hareketi ve ilginç şovlarıyla yıldızı parlayan Nusret Gökçe'nin namı ülke sınırlarını aştı. Takipçi sayısıyla dünya starları ile yarışır hale gelen Nusret'in mekanlarından birinin önünde çekilen fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bahsi geçen o fotoğrafta mekanın önünde vatandaşların kuyruğa girdiği ve içeriye girmek için sıra beklediği görünüyordu.

"FİGÜRANLAR BEKLİYORMUŞ"

Fotoğraf karesiyle ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Hürriyet magazin yazarı Orkun Ün, Nusret'in restoranlarının önündeki kuyrukta bekleyenlerin figüran olduğunu öne sürdü. Nusret'in dükkanları önünde oluşan kalabalıklara bir anlam veremediğini ve konuyu araştırdığını belirten Ün, "Yağmur çamur dinlemeyen yüzlerce kişi, kapıda içeriye girmek için sıra bekliyor, bu nasıl olur diyordum... İçeride bedava dağıtılan bir şey de yok üstelik diye hayret ediyordum... İddialara göre (aslında bu iddiaları yazıyı yazmadan önce sağlam kanıtlara dayandırdım) Nusret'in, Etiler ve Nişantaşı'ndaki şubelerinde kapılarda figüranlar bekliyormuş" ifadesini kullandı.

"O TALEBİ KARŞILAYACAK OTOPARK ALANI YOK"

Yazısına "Siz kişi başı 1500 TL vereceğiniz bir yere girmek için sıra bekler misiniz?" şeklinde bir soruyla devam eden Ün, şu satırlara yer verdi: "Ben ödeyeceğiniz en düşük (!) ücreti yazdım. Kişi başı 3 bin lira ödeyeceğinizi varsayalım. Toplu taşıma ile gitmezsiniz diye tahmin ediyorum restorana. E o kalabalığın her biri arabasıyla gelse, Etiler'de de Nişantaşı'nda da o talebi karşılayacak bir vale sistemi, hadi valeyi geçtim otopark alanı yok."

Nusret\'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia: Kişi başı 3 bin lira ödeniyor

Son Dakika Magazin Nusret'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia: Kişi başı 3 bin lira ödeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • av. murat : Eee bir bu adam kaldı tamam bu adamıda yere vuralım zaten bizim huyumuz olmuş kendi halkımızı Milletmizi ayağa kalkan ününe ün katan birisini yerden yere vurmayı tüm dünya adama hasta bizde adamın hala saçma sapan konularını deşiyoruz bırakın bu işleri kardeşim sahip çıkın dert yanmayın kendi ülkenizin değerini tutup kollayın adam isim vermeyim bazı siyasi liderlerden daha fazla ülkesinin adını duyuruyor ve daha fazla katkısı var..! 50 16 Yanıtla
  • unal: neler dönüyor anlaşılacak gibi değil vallahi 27 1 Yanıtla
  • 3t: kiskanmayin adamin ekmeginde 12 15 Yanıtla
  • dolapdereli: PEKİ BUNLARIN ÇOĞU TAKSİ İLE GELEN ARAPLARSA?? 16 11 Yanıtla
  • nevo: ya bir bitnediniz adam sohw da yapıyor parada kazanıyor neden batıyor bu kadar size 13 9 Yanıtla
  • Acemoğlu : Hakikaten olabilir mi böyle bir şey fotoğraftaki herkes hemen hemen 30 yaş altı. Bu iddia gerçek olabilir 21 1 Yanıtla
  • hakkı: Yav he he 10 10 Yanıtla
  • z raporu: bravo nusret 18 2 Yanıtla
  • ali ulu: saçma bir haber.ben gerçek müşteri olsam o kuyruğu görünce vazgeçerim. 17 1 Yanıtla
  • bayanhukukcu02: Vay vay vayyy... Neee ! Neee ! 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement