Nusret Kocabay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Nusret Kocabay Son Yolculuğuna Uğurlandı

AĞRI (AA) - Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Nusret Kocabay (92), Ağrı'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

29.01.2018 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (AA) - Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Nusret Kocabay (92), Ağrı'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybeden Kocabay'ın naaşı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesindeki Nurettin Atmaca Camisi'ne getirildi.

Kocabay'ın cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracıyla götürüldüğü Ağrı Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Kocabay'ın yakınlarının yanı sıra Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Süleyman Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, TBMM 24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Müftüsü İbrahim Gemici ile bazı ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusret Kocabay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement