'NUTRIWAY Protein Bar' spor yapanların lezzet ortağı olacak - Son Dakika
Güncel

'NUTRIWAY Protein Bar' spor yapanların lezzet ortağı olacak

\'NUTRIWAY Protein Bar\' spor yapanların lezzet ortağı olacak

Amway'in yeni ürünü NUTRIWAY Protein Bar, yüzde 32 protein oranı ile spor yapanların ve lezzet düşkünlerinin vazgeçilmezi olacak.

13.07.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çikolata ve Karamel- Vanilya aromalı olarak iki çeşit sunulan barlarda şeker ilavesi bulunmuyor.

Amway'in lezzetli barları, dengeli beslenen aynı zamanda da lezzetten ödün vermeyenlerin vazgeçilmezi olacak. Çikolata ve Karamel Vanilya aromalı seçenekleriyle çeşitli tercihlere hitap edecek 'NUTRIWAY Protein Bar'lar, yüzde 32 protein oranıyla spor yapanlara en lezzetli seçeneği sunacak. Her birinin içinde 12 bar bulunan paketler, 110.02 liradan satılıyor.

B VİTAMİNİ İÇERİYOR

Tiamin (B1), Riboflavin (B2), B6 ve B12 vitaminleri içeren NUTRIWAY Protein Bar, özenle seçilen protein kaynakları karışımı sayesinde 'uzun süreli bir salım' sağlıyor. Lokum yumuşaklığında ve çıtır gevrekli kıvamıyla öne çıkan NUTRIWAY Protein Barların her birinde 15 gram lif bulunuyor. Steviol glikozitleri ile tatlandırılan, bunun dışında herhangi bir şeker ilavesi yapılmayan ürün, yaz aylarında formuna dikkat edenler için de alternatif oluşturacak.

Aktif bir yaşam tarzı olan, spor yapan, kariyerine önem veren ve yoğun bir sosyal yaşam içinde olan, formda kalmayı önemseyen ve dengeli beslenmeyi tercih edenler, NUTRIWAY Protein Bar ile yazı zinde geçirebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'NUTRIWAY Protein Bar' spor yapanların lezzet ortağı olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement