Nvidia'dan Hediye Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition - Son Dakika
Teknoloji

Nvidia'dan Hediye Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition

Nvidia\'dan Hediye Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition

Ajan Sam Fisher'ı yeni macerasında yalnız bırakmayın.

10.07.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen gizlilik temalı aksiyon macera oyunu Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, PC'lere Nvidia destekli olarak geliyor.

Nvidia'dan yapılan açıklamada, Nvidia mühendislerinin Ubisoft Toronto ekibiyle yakın çalışma içinde olduğu ve oyunun performansından görselliğine kadar birçok konuda ortak hareket edildiği bildirildi. Bu bağlamda serinin uzun süredir beklenen bu yeni oyununu, PC platformunda maksimum performansla oynamak mümkün olacak.

Ek olarak, Nvidia'nın PC oyuncuları için Splinter Cell'de yaptıkları bu kadarla sınırlı değil. Yapımcılığını Assassin's Creed markasından da tanıdığımız Jade Raymond'ın üstlendiği oyun, yeni nesil Nvidia kartlarından birini satın alan oyunculara ücretsiz olarak hediye edilecek.

Eğer alacağınız ekran kartı bunlardan biriyse, Deluxe Edition oyununuz da yanında geliyor demektir:

GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 ve 780. Tabii bu kampanya, Nvidia'nın imkan sunan üretici partnerleriyle düzenleniyor. Kampanya, 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak. Detaylar için buraya bakabilirsiniz

Blacklist, 20 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da, 23 Ağustos'ta da Avrupa'da çıkıyor. Oyun, Havok fizik desteği ve Epic Games'in Unreal 2.5 motorunun modifiye bir halini kullanıyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nvidia'dan Hediye Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement