O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı - Son Dakika
3.Sayfa

O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı

O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı Kalp krizinden yaşamını yitiren polis memuru için tören düzenlendi Kocaeli'de kalp krizi sonucu yaşamını yitiren polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

06.11.2022 16:53  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı

Kalp krizinden yaşamını yitiren polis memuru için tören düzenlendi

KOCAELİ - Kocaeli'de kalp krizi sonucu yaşamını yitiren polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törende babasına ait polis yeleğini giyen genç kız duygu dolu anlar yaşadı. Acılı genci İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu teselli etti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törende Demirkıran'ı mesai arkadaşları son kez selamladı. Çok sayıda protokolün yanı sıra Demirkıran'ın acılı ailesi de törende hazır bulundu. Demirkıran'ın kızının, babasına ait polis yeleğiyle törene katılması yürekleri burktu. İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu acılı aileye başsağlığı diledi, Demirkıran'ın kızına sarıldı. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan anne de kızı için "Onu da polis yapacağım" dedi.

Polis Ahmet Yasin Demirkıran, son olarak İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği bölümünde görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası Demirkıran'ın naaşı, akşam saat 19.00'da Cengiz Topel Havalimanı'ndan kalkacak uçakla memleketi Gümüşhane'ye sevk edilecek.

O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa O anlar yürek burktu: Kalp krizinden ölen babasının polis yeleğiyle törene katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement