Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Yeşilçam'daki pek çok filmde gösterdiği performansla hafızalara kazınan oyuncu Osman Cavcı, İzmir'de ortaya çıktı. Cavcı dolmuşa binmesiyle ilgili "Arabam var ama neden dolmuşa binmeyeyim." dedi.

25.02.2018 10:56  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hababam Sınıfı Güle Güle'nin Ekrem'i, Muhsin Bey'in Osman'ı, Zampara Seyfettin'in Seyfo'su Osman Cavcı, İzmir'de ortaya çıktı. Aldıkları yüksek ücretlerle anılan günümüz oyuncuları toplu taşımaya bindiğinde, 'halktan' yorumlarıyla medyada yer bulurken, en son İstanbul'da dolmuşa binerken görüntülenen Cavcı'nın ise, 'ekonomik durumu' konuşulmuştu. "Arabam var ama neden dolmuşa binmeyecekmişim?" diyen Cavcı, hem Yeşilçam'ı anlattı hem de yeni dönem sineması hakkında konuştu.

"SON YEŞİLÇAMLI"

İzmir'de bir tiyatro atölyesi açarak özel ders verdiğini belirten Cavcı, "Ayrıca 'Son Yeşilçamlı' diye bir gösterim yapıyorum. Bir ajansa da 20 dakikalık komedi filmleri yazıp çekiyorum. İzmir rahat ve medeni insanların yaşadığı bir şehir. Ben İzmir'de de üretiyorum. Teknoloji ilerledi. Aynısını İstanbul'da yapabilirdim ama İzmir'den yapıyorum. Zampara Seyfettin 2 filmimi Youtube'a yükledim, oradan da takip ediliyor" diye konuştu. Cavcı, 1995'te yayınlanan Zampara Seyfettin filminin, reyting getirmez diye futbol maçının karşısına konulduğunu ancak filminin maçtan daha fazla reyting aldığı anlaşılınca konu ile ilgili kanalda toplantı bile yapıldığını söyledi.

"TATLISES'İ ZİYARET EDECEĞİM"

Güncel bir şöhretinin olmadığını ancak yolda görenlerin kendisini tanıdığını ifade eden Cavcı, şunları söyledi: "Bugün biri beni durdurdu. Benimle ilgili bir şey soracak sandım ama 'İbrahim Tatlıses İzmir'e yerleşmiş doğru mu ağabey?' dedi. İbrahim Tatlıses'le 'Aşıksın' filminde rol almıştık. Aslında İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmem lazım ama henüz edemedim. Rahatsız etmek istemedim ancak sanırım gitmem gerekiyor."

Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

"BÜYÜK ŞANSTI"

Cavcı, ilk sinema deneyimi olan Hababam Sınıfı Güle Güle'de rol alma hikayesini de şu sözlerle anlattı: "Ertem Eğilmez tipimi çok beğenmişti. Beni çağırdı ama ne rolünde oynayacağımı bilmiyordum. Sınıfta kalabalıkta oturacağım sanmıştım. Gittiğimde Ertem Eğilmez 'Osman çok güzel bir şey oynayacaksın ama sakın korkup panik yapma' dedi. Yaramaz bir tipi oynamıştım. Bu büyük bir şanstı. O filmin senaryosunu Yavuz Turgul yazmıştı. Ardından yine Yavuz Turgul'un Muhsin Bey filminde Şener Şen ile oynadım. Bu da çok büyük şanstı."

Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

"SOYSUZ FİLMLER"

Halkın eski sinemayı aradığını savunan Cavcı, "Halk, 'eskiler çok iyiydi' diyor. Bunu demek isterken 'eskiler bizdendi' demek istiyorlar aslında. Şimdi çok Amerikanvari, AVM sinemaları yapılıyor. Senaryo kötü, yönetmen kötü. Film çekmeyi bilmiyorlar. Kötü hocalardan iki numara öğreniyorlar. Teknoloji çok ileri ama içerik olarak boş. Bir sürü beceriksiz adam işi bilmeden sinema yapıyor. Yeşilçam'ı küçümsediler ama kendileri hiçbir şey yapamıyor. Son derece soysuz filmler. Sanırım senaryoları fotokopi ile çoğaltıyorlar. Hepsi birbirine benziyor. En son seyirci komediye gelmemeye başladı" dedi.

Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

"YEŞİLÇAM'IN DEĞERİ TEKRAR KEŞFEDİLDİ"

Cem Yılmaz'ın Arif v 216 filmi hakkında da konuşan Cavcı, şunları söyledi: "Durumun farkına varan Cem Yılmaz bir film yaptı, Yeşilçam'ın değeri tekrar keşfedildi. Bu önemli bir şey. Nihayet anladılar. Şimdi bir de internet fenomenlerinin filmleri var. 3-5 sene sonra hiç hatırlanmayacaklar. İnsanları bıktırdılar. Seyirci bu kadar da aşağılanmaz. Tabii ki zeki projeleri tercih edeceklerdir. Bu filmler hatırlanmayacak ama soylu işler hep kalıcı olacak."

"DOLMUŞ HABERİNE GÜLDÜM"

İstanbul'da dolmuşa binerken görüntülenen Cavcı, haberi yapan muhabirin kötü niyetli olmadığını belirterek, "Benim arabam var ama o gün park sorunu nedeniyle dolmuşa bindim. Ayrıca neden binmeyecekmişim? En zengin tiyatrocu olan Ali Poyrazoğlu otobüs kartını düşürünce, Şener Şen metroya binince çekmişler. Binmesinler mi? İlla her yere arabasıyla mı gitmek zorunda? Trafikte nereye park edecek arabasını? Ben çok doğal buluyorum. Habere de çok güldüm" diye konuştu.

Atölyesinde eski film afişleri bulunduran Cavcı, o günleri zaman zaman özlediğini söyledi.

Hababam Sınıfı\'nın Ekrem\'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Hababam Sınıfı'nın Ekrem'i Osman Cavcı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • FİLOZOF: YEŞİLÇAM FİLMLERİ TOPLUMA İNSAN OLMAYI AHLAKLI VİJDANLI OLMAYI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI ÖĞRETİYORDU GÜNÜMÜZ DİZİLERİ KATİL OLMAYI MAFYA OLMAYI AHLAKIZLIGI ÖĞRETİYOR ÜLKEDE CİNNETTEN CİNAYETTEN AHLAKSIZLIKTAN GEÇİLMİYOR 50 YAŞINDAYIM HALA YEŞİLÇAM FİLMLERİNİ SEVEREK 100 KERE İZLİYORUM 99 4 Yanıtla paşalı: aynen arkadaşım 38 2
  • Muammer Semizoglu : Yeriniz hiç bir zaman dolmaz. Yeni dizilerde herşey son model ve en üst düzeyde sosyetelik içeren kıssalar var Bunlarda bize tat tuz vermiyor hepsinin yapmacık oldugu ve uydurma oldugu belli. Ama eskilere gelince insanoğlu nun yaşayışını anlatan ve birbir olmasada hayatı anlatan doğal görüntüler sergilemiş insanı duygulandıran ve edebi ve saygıyı bozmadan birden fazla örgütler var 40 3 Yanıtla
  • Gsli: Bizde gerçek sanatçıya kimse pek değer vermez. 40 2 Yanıtla
  • Zynp: Yeşilçamda oynadığı filmlere ayrı bir tat katan iyi bir oyuncuydu. Ayrıca hiç de değişmemiş. Sağlıklı bir ömür ve başarılar.. 23 0 Yanıtla
  • Muammer Semizoglu : Yeriniz hiç bir zaman dolmaz. Yeni dizilerde herşey son model ve en üst düzeyde sosyetelik içeren kıssalar var Bunlarda bize tat tuz vermiyor hepsinin yapmacık oldugu ve uydurma oldugu belli. Ama eskilere gelince insanoğlu nun yaşayışını anlatan ve birbir olmasada hayatı anlatan doğal görüntüler sergilemiş insanı duygulandıran ve edebi ve saygıyı bozmadan birden fazla örgütler var 17 2 Yanıtla
  • Asi: Boş beleş şeylere yorum açma admin 300 koyunu yine yandaş alıyor 1 4 Yanıtla
  • yorgo: mutevazi bir kişilik helal olsun 3 0 Yanıtla
  • BUCALI: Hiç bıkmadan defalarca izledigim Muhsin bey filminde 6 aylık dükkan kirasını AT YARıŞINA yatıran kıymetli degerli çok güzel insan Osman Cavcı abimiz. insallah İzmir de bigün denk gelirim osman abimize 3 0 Yanıtla
  • Deli kadir: Gerçekten eskilerin yerini hiç bir şey tutmaz ne kadar teknoloji gelişsede o kadar kötü oynuyorlar her yer mafya kesilmiş vallahi hiç birini izlemiyom tat vermiyor hiç içten oynamıyorlar çok yapmacık dürüstlüğünü koruyan herkese selam 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.


Advertisement