O, Hülya Avşar'a, Hülya Avşar Da Onun Sesine Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

O, Hülya Avşar'a, Hülya Avşar Da Onun Sesine Hayran Kaldı

O, Hülya Avşar\'a, Hülya Avşar Da Onun Sesine Hayran Kaldı

"Pepsi Yaşatır Seni" kampanyasıyla sevenlerinin hayatına unutamayacağı anlar katan ve hayallerini gerçeğe dönüştüren Pepsi, bir şanslı Pepsi severi Hülya Avşar ile buluşturdu.

02.11.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hülya Avşar, sesini beğendiği şanslı hayranına destek sözü verdi

"Pepsi Yaşatır Seni" kampanyasıyla sevenlerinin hayatına unutamayacağı anlar katan ve hayallerini gerçeğe dönüştüren Pepsi, bir şanslı Pepsi severi Hülya Avşar ile buluşturdu. Elif İnce isimli genç talihli, düzenlenen yarışmada Pepsi'nin "Yıldızlı Anlar Takımı"nda yer alan Hülya Avşar'ın seçtiği kişi oldu. Elif İnce, Hülya Avşar'la tanışarak onunla müzikle iç içe, keyifli bir gün geçirme fırsatına kavuştu.

İkili arasında geçen sıcak sohbet esnasında şarkı söyleyen Elif İnce'nin sesine hayran kalan Avşar, şanslı Pepsi severi müzik konusunda destekleme sözü verdi. Sohbet sırasında şarkıcılığın ve şov dünyasının püf noktalarını aktaran Avşar, Elif İnce'ye ayrıca "O Ses Türkiye" yarışmasına katılması konusunda da tavsiyede bulundu. Müzik dolu sohbetin ardından yemek yiyen ikili, keyifli bir güne imza attılar. Bu buluşma ile hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Elif İnce, Hülya Avşar'a kendisine bir gününü ayırdığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel O, Hülya Avşar'a, Hülya Avşar Da Onun Sesine Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement