Kız öğrencilerin etek boyunu ölçen okul müdürünün ses kaydı internete sızdı - Son Dakika
3. Sayfa

Kız öğrencilerin etek boyunu ölçen okul müdürünün ses kaydı internete sızdı

Siirt'te kız öğrencilerin etek ve pantolon boylarını ölçen müdürün, ses kayıtlarının sosyal medyada yayınlanması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Valilik olayla ilgili inceleme başlatırken, Milli Eğitim Bakanlığı müdürün açığa alındığını duyurdu.

06.12.2019 12:13  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan ilçesindeki Anadolu Lisesi'nde okul müdürü F.K.'nin, kız öğrencilerin pantolonlarının boyunu ölçüp, aşağılayıcı ifadelerle hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Valilik, inceleme ve soruşturma başlattı.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyaya yüklenen bir ses kaydında, Kurtalan Anadolu Lisesi Müdürü F.K.'nin, kız öğrencilerin pantolon boyunu ölçüp, cevap verenlere aşağılayıcı ifadeler kullanarak, hakaret ettiği duyuluyor. Ses kaydının sosyal medyadan yayılması üzerine valilik inceleme ve soruşturma başlattı.

"BURASI SENİN YATAK ODAN DEĞİL"

Ses kaydında okul müdürünün, "Terbiyesiz, kes sesini. Sen denize gitmiyorsun, mayoyla gelemezsin buraya. Senin yatak odan değil burası. Paçanı daraltarak kısaltarak, bacağını göstererek değil. Saçının bağlı olması gerekir. Bağlamak zorundasın, tokayla tutturmak zorundasın." dediği duyuluyor.

AÇIĞA ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Siirt Kurtalan Anadolu Lisesinde, okul müdürü tarafından bir öğrenciye 'psikolojik şiddet uygulandığı ve hakaret edildiği' iddiasıyla ilgili, bahse konu olan okul müdürü açığa alınmış olup konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Kız öğrencilerin etek boyunu ölçen okul müdürünün ses kaydı internete sızdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kız öğrencilerin etek boyunu ölçen okul müdürünün ses kaydı internete sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • ibrahim: Böyle müdürler açığa alındığı ve zor durumda bırakıldığı için ahlaksızlıklar çoğalıyor helal olsun hocaya okul orası herkes disiplinli olmak zorunda 52 17 Yanıtla
  • engin: iyide müdür görevini yapmış kız resmen müdürü tınlamıyor 48 11 Yanıtla
  • hk: kardeşim ögretmenlerde şaşırdı napıcagını bence müdür haklı 46 11 Yanıtla
  • ali: disipilin iyidir disiplin olmazsa o zaman sınıfta sigara içmeler başlar 48 8 Yanıtla
  • Alican: müdür kılık ve kıyafete uyacaksınız diyor,öğrenci ise arlanmadan müdürüne bağırıyor,sanki müdür keyfi bir uygulama istiyor,videoyu tekrar tekrar izledim, Helal olsun böyle müdüre,inşallah bir an önce görevine iade edilir.kızlar veya erkekler öğrenci ise öğrenciliğini bilmeli,sorumluluklarını bilmeli,inanın gevezelik yapan sözde öğrenci evde anne ve babasınıda dinlemiyordur,okulda sadece bir kız öğrenci müdürüne bağırarak karşı geliyorsa,sorunun kızda olduğu apacık belli oluyor. 41 8 Yanıtla Merve: Sen videoyu izlemedin galiba ya da idrak edemedin ağza alınmıcak hakaretler söylemlerde bulunuyor bir erkek öğretmene yakışmıcak söylemler de bulunuyor bir erkek öğretmene yakışı kalmaz o sözler.... 1 2 huseyin : Eğitim şartsa disiplin de şart.Okul idaresin destekliyorum. 0 0
  • Geri kafalı: Hocammmmmmmm adamsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn milli egitim hocanın arkasında durr 20 5 Yanıtla
  • Soner: O müdürümün ellerinden öperim edep aya kalmadı ne kız ne erkek öğrencide geleceğimiz yavaş yavaş eriyor 17 2 Yanıtla
  • Tarık : Açığa alacağınıza tebrik edin 13 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement