'O Parayı 1 Saatte Kazanıyorum' - Son Dakika
Magazin

'O Parayı 1 Saatte Kazanıyorum'

Evinden Para ve Mücevherleri Çalınan Manken, Dava Duruşmasında Hakim Ahmet Korkusuz'un 'Bu Parayı Nasıl Kazandın? Ben 25 Yıllık Hakimim. Hayatımda Görmedim' Şeklindeki Sorusuna Cevap Verdi.

22.02.2008 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EVİNDEN PARA VE MÜCEVHERLERİ ÇALINAN MANKEN NİGAR TALİBOVA, DAVA DURUŞMASINDA HAKİM AHMET KORKUSUZ'UN 'BU PARAYI NASIL KAZANDIN? BEN 25 YILLIK HAKİMİM. HAYATIMDA GÖRMEDİM' ŞEKLİNDEKİ SORUSUNA CEVAP VERDİ.

Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel'in sorularına yanıtlayan Talibova, şunları söyledi:

O soru karşısında ne hissettin?

Paralarımı çalan kişilerle yüz yüze gelmenin şoku üzerimde olduğu için hakimin sorduğu soruyu önce algılayamadım. Zaten böyle bir soruyla karşılaşacağımı hiç tahmin etmiyordum. 10 yıldır çalıştığımı, bu paranın bir anda elime geçen bir para olmadığını söyledim. Ayrıca bunu hakime detaylı detaylı anlatacak değilim. Bu kadar parayı nereden bulduğum da kimseyi ilgilendirmez. Bunu suçluya sorması gerekiyordu. Böyle bir soruyu bana yakın arkadaşlarım bile sormuyor. Hakimin bana böyle bir soru sorma hakkı var mı bunu bilmiyorum. Şimdi düşünüyorum da aslında cevabım başka türlü olmalıydı.

Nasıl?

"Sizin de bütün birikimleriniz elinizden gitse kendinizi nasıl hissedersiniz" diye sormalıydım. Sonradan bu sorunun şaka olduğunu söyledi ama bence hiç yeri olmayan bir şakaydı, saçmaydı. Nerden bulduysam buldum, nasıl kazandıysam kazandım. Sonuçta ben evimden çalınan paranın derdindeyim. Sanki bu parayı ben çalmışım bana böyle bir soru soruyor. Çıkışta avukatıma söyledim. Nasıl bana böyle bir soru sorar dedim. O da bana "Onlar 10 yılda bile bir tane ev alamıyorlar" dedi.

Niçin böyle bir soru sormuş olabilir?

Benim manken olduğumu bilmiyordu. Zaten duruşmaya manken edasıyla gitmedim. "25 yıldır çalışıyorum ben böyle para kazanmadım" dedi. Ama biz mankenlikten iyi paralar kazanıyoruz. Hakimlerin ne kadar kazandığını tam olarak bilmiyorum. Tahmine göre onların ayda kazandığı parayı biz gittiğimiz bir işten 2 saatte 3 saatte kazanıyoruz. Ayrıca şimdiye kadar mankenlikten bütün kazandıklarımı biriktirseydim o söylediğim rakamlardan çok daha fazla param olurdu. Hakimin orada rahatsız olduğu benim bu kadar genç olup böyle paralara sahip olmamdı. Çünkü hakim yaşça benden çok büyük ve tahminime göre böyle bir paraya sahip değil. Orada benim yaşımda kim olursa olsun bu soruyu sorardı. Ama konu bu olmamalıydı. Hakim bu para nereden buldun tarafıyla ilgilenmemeliydi.

Bu paranın hepsini mankenlikten mi kazandın?

Hayır. Annem Azerbaycan'da dedemin evini 400 bin Euro'ya sattı. Bu parayı kardeşleri arasında bölüştürdü. Kendi parasını ben ve kardeşim arasında bölüştürdü. Hatta bunun belgesi bile var. İnanmıyorlarsa bunu bile gösteririm. 60 bin Euro'yu bana verdi. Mücevherleri ise bir kısmı annemden kalma, bir kısmı da arkadaşlarımın hediyesi. 5 yıldır birlikte olduğum Azeri sevgilim vardı. O dönemde bana sürekli hediyeler alıyordu. Sadece özel günlerde değil normal günlerde bile hediyeler alıyordu. Saatler, takılar, yüzükler alıyordu. 5 yıllık ilişkimizde yaptığı jestler oluyordu. 18 yaşımdan bugüne kadar tam 12 yıl topladığım sakladığım mücevherlerim vardı, satmadım. Ben mücevher meraklısıyım.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin 'O Parayı 1 Saatte Kazanıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement