O Ses Türkiye'yle Yollarını Ayıran Yıldız Tilbe, Sahne Ücretlerine Zam Yaptı - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye'yle Yollarını Ayıran Yıldız Tilbe, Sahne Ücretlerine Zam Yaptı

O Ses Türkiye'den ayrılan Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserler büyük ilgi görünce sahne ücretlerine zam yaptı.

07.10.2018 12:16  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye macerası bir sezon süren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserler büyük ilgi görünce sahne ücretlerine zam yaparak 70 bin TL'ye çıkardı.

SAHNE ÜCRETİNE ZAM YAPTI

Haftadan en az üç konser veren Tilbe, sevenlerini güzel sesiyle karşılıyor. Önümüzdeki iki ay boyunca yurt dışındaki hayranlarıyla buluşacak olan Yıldız Tilbe konser ücretini zamlandırarak artık sahne başına 70 bin TL alacağını söyledi.

O Ses Türkiye'yle Yollarını Ayıran Yıldız Tilbe, Sahne Ücretlerine <a class='keyword-sd' href='/zam/' title='Zam'>Zam</a> Yaptı

YURT DIŞINA GİDİYOR

Acun Ilıcalı'nın Yıldız Tilbe ile bu sezon O Ses Türkiye'de çalışmayacaklarını ilan etmesinden sonra twitter üzerinden sitem eden ünlü şarkıcı, konser ücretine zam yaparak, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kırgızistan'a gittikten sonra son durağı olan Rusya'ya gidecek.

O Ses Türkiye\'yle Yollarını Ayıran Yıldız Tilbe, Sahne Ücretlerine Zam Yaptı

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye'yle Yollarını Ayıran Yıldız Tilbe, Sahne Ücretlerine Zam Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dem: Bu keyf işi istiyen gider..zorunlu ihtiyaç değil. Erzak elektrik doğalgaz akaryakıt ZAMLARI ne olacak... 16 0 Yanıtla
  • Rest: A 101. BİM ŞOK tüm eşyalara 50 zam yapıyor inanmazsanız bakın ).. Sanatçı yapmış çok mu? 7 1 Yanıtla

Advertisement