O Tam Bir Alkolik! - Son Dakika
Magazin

O Tam Bir Alkolik!

O Tam Bir Alkolik!

Hayal ettikleri her şeye sahip olan dünyaca ünlü yıldızların ne tür psikolojik sorunlar yaşadığını biliyor muydunuz?

07.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en ünlü isimleri olmaları, toplum tarafından "Hiçbir dertleri olmuyordur" gibi algılanmalarına yol açsa da işin gerçek yüzü öyle değil.

Bir dönem müzik marketleri ve televizyon ekranlarını kasıp kavuran Britney Spears, alkolden kafasını kaldıramıyor. Sadece o değil; pek çok ünlü isim çeşitli psikolojik rahatsızlıklarla boğuşuyor. İşte o isimlerden bazıları

BRİTNEY SPEARS

Britney Spears, ilk şöhret olduğunda büründüğü cici kız imajından çabucak kurtuldu ve karşımıza sıfır numara saçlarıyla çılgın bir kadın olarak çıktı. Ayrıca ünlü şarkıcı 2011 yılını alkol bağımlılığı yüzünden rehabilitasyon merkezlerinde geçirdi.

OWEN WİLSON

2007 yılında bileklerini keserek ve yarım şişe uyku ilacı içerek evinde intihar girişimde bulunan Owen Wilson'ın, şiddetli biçimde depresyon yaşadığı ortaya çıktı. Oyuncu bu duygudan kurtulmak için alkolden medet umdu.

MEL GİBSON

Manik depresif rahatsızlığı olan Mel Gibson, aynı anda iki aşırı uçta gezinerek duygusal tepkiler verebiliyor. Ünlü aktörün, setlerde bu duygusal gelgitleri nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığı biliniyor.

CHARLİE SHEEN

Dilediği kadını tavlayabileceğini ve Hollywood'daki pek çok ünlü kadının kendisinden hoşlandığını iddia eden Charlie Sheen, yapımcılar tarafından kavgacı ve asi kişiliği yüzünden dışlanıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement