O, Urfalı bir İran Ajanı - Son Dakika
Güncel

O, Urfalı bir İran Ajanı

Urfalı Şarkıcı Ekrem Arpak, Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı son bölümünde İranlı ajan karakterini canlandırdı.

25.03.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urfalı Türkücü Ekrem Arpak, 'Hayat Devam Ediyor' dizisindeki 16 bölüm, 'Akasya Durağı' dizisindeki 33 bölüm, 'Aşk ve Ceza' adlı dizideki 4 bölüm, 'Arka Sokaklar' dizisindeki 13 bölümlük istikrar serüvenin ardından son dönemlerde 'Kurtlar Vadisi' adlı dizideki performansı ile göz dolduruyor.

Toplamda 132 bölüm olmak üzere türkücülüğün ardından Türkiye dizi sektörüne de adını kabullendiren Arpak, dizideki ajan karakteri ile büyük beğeni topladı. Toplamda 16 bölüm boyunca rol alan tecrübeli isim Arpak, son olarak İranlı bir ajanı canlandırdı.

Arpak, dizide uranyum pazarlığı yapan özel ajan olarak bu kez izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide yer alan uranyum yazarlığında İran'ın tarafında olan Arpak, rolü gereği konu alınan uranyumun Moskova'ya satılmasını engellemeye çalışıyor. İran'a yönelik kararın çıkması için rolü gereği tarafları ikna etmeye çalışan Arpak, son olarak yakalanıyor ve büyük işkencelere maruz kalıyor. İşkencelerden de sağ kurtulan Arpak, yine rol gereği kaçarak İran'a gidiyor.

'EN İYİ ŞEKİLDE ROLÜMÜ YAPMAYA ÇALIŞTIM'

Türkiye dizi sektöründe birçok yapımda yer alan Arpak, Gazete İpekyol'a verdiği demecinde Urfalı bir isim olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Şimdiye kadar birçok ünlü isimle aynı yapımlarda yer aldığını da sözlerine ekleyen Arpak, "Yapımcı arkadaşların tekliflerini değerlendirerek canlandırabileceğim en iyi karakterlerde rol almaya çalışıyorum. Son dönemlerde de yine birçok çalışmamız var. Bu projeleri anlaşma gereği şimdilik söyleyemiyorum ama ilerleyen zamanlarda tüm sevenlerimiz memnuniyetle karşılaşacaktır. Tüm bu çalışmalarım çerçevesinde her defasında Urfalı olduğumu dile getiriyor, bölgemin güzellikleri anlatıyor ve önemli yapımların da kendi memleketime gelmesi için fahri bir elçi gibi çalışıyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel O, Urfalı bir İran Ajanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement