Obradovic'in Cska Moskova Finalindeki Hedefi - Son Dakika
Spor

Obradovic'in Cska Moskova Finalindeki Hedefi

Obradovic\'in Cska Moskova Finalindeki Hedefi

Zadar Turnuvası'ndaki Khimki galibiyeti sonrasında konuşan Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova finalinin önemli olmadığını ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'na kadar hazır hâle gelmek istediklerini söyledi.

24.09.2017 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Khimki'yi 76-65 yenerek Zadar Turnuvası'nda final kalan Fenerbahçe Doğuş'ta başantrenör Zeljko Obradovic'in açıklamaları şu şekilde;

"6 günde 6 maç oynuyoruz. Bu yüzden hiçbir oyuncumu fazla zorlamamaya çalışıyorum. Sezon öncesi maçları oynuyoruz, bu bizim her gun daha iyi olmamız için. Sabah idman yaptık ve oyun felsefemizi anlatmaya çalıştık. Açık ki daha zamana ihtiyacımız var ve eğer herkes antrenman yapabilecek kadar sağlıklı olursa mutlu olacağız. Her neyse dün oynadığımız oyun beni tatmin etmişti. Bugün de herkes iyi mücadele etti. üun bazı dakikalarda oynadığımız oyun benim icin sürpriz olmuştu. Bugün de aynı şekilde. Adım adım, maç maç gelişeceğiz ve Cumhurbakşanlığı Kupası'na kadar hazır hale geleceğiz. Bu sezonun resmi açılışı olacağı için çok önemli"

"CSKA ile oynayacağız. Onların da bazı oyuncuları eksik, bizim de. Eminim güzel bir maç olacak. Olabilecek en iyi şekilde oynamaya çalışacağız. Bir kez daha hatırlatmak gerekirse; sonuç önemli değil. Önemli olan herkesin oynaması ve oyunumuzu geliştirmemiz"

Fenerbahçe Doğuş- CSKA Moskova arasında oynanacak Zadar Turnuvası finali TSİ 22: 00'de NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Obradovic'in Cska Moskova Finalindeki Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement