Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yılda da Düzenleyeceği Etkinliklerle Kayserililer'e Kültür ve Sanat Dolu Bir Yaşatacak

03.01.2011 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda da düzenleyeceği etkinliklerle Kayserililer'e kültür ve sanat dolu bir yaşatacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, konserden tiyatroya, söyleşiden konferansa kadar yine dolu dolu bir kültür sanat programı hazırladıklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak kentin kültür sanat hayatına renk katmaya devam ettiklerini ifade eden Özhaseki, 'Her yaşa ve her zevke hitap eden etkinliklere hemşerilerimizin katılımları bizi mutlu ediyor. Bu ilgi bizi yeni projeler geliştirmeye ve daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Ocak ayı ile birlikte yeni sezonunu açıyoruz' dedi.

Ocak ayında öne çıkan etkinliklere de değinen Başkan Özhaseki, 2011 yılına görkemli bir başlangıç yapacaklarını kaydederek, şöyle devam etti:

'Konservatuarımız tiyatro topluluğu 2011 sezonunda perdelerini büyükler için 'Vay Başımıza', çocuk oyunlarında ise 'Meddah Amca ve Bremen Mızıkacıları' ile açacak. Klasik Türk Müziği Konseri'nde Melihat Gülses Kayserililerle buluşurken, Türk Sanat Müziği Konserinde ise ülkemizin seçkin gruplarından birisi olan İstanbul Sazendeleri en güzel eserlerini Kayserililer için seslendirecek. Türk Tasavvuf Müziği Konserinde Erkan Mutlu dinleyenlerine eşsiz bir akşam yaşatacak. Yaşadığı kenti daha yakından tanıyan tanıdıkça daha çok seven ve bu şehir için yeni projeler ortaya koyan gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak için düzenlediğimiz ve bugüne kadar yaklaşık 35 bin gencin katıldığı 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programının bu ayki konukları, Kayserispor teknik heyeti ve futbolcuları olacak. Bu etkinlikle ilköğretim çağındaki çocuklarımıza zengin Türk Edebiyatımızın seçkin eserlerini tanıtacağız. Bu programlara ilave olarak Ocak ayında yine konser, söyleşi ve tiyatro gibi etkinliklerimiz devam edecek. Bütün sanatsever hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.'

(ORC-İÇR-ÜNS) - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement